A kosár üres

Tapasztalatok

Vélemények a gerincnyújtó padokról

Image
"

Nagyon elégedett vagyok a termékkel, a fájdalmaim elmúltak. Porckorong kiboltosulás kezelésére vásároltam a KiroMed Gerincnyújtó padot. Korábban már volt szerencsém egy ismerősömnél kipróbálni, és nagyon bevált, ezért a vásárlás mellett döntöttem! Naponta 10 percet használom, 60 fokos dőlésszögben. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd!

Hódi Imre
"

A fájdalmaim csökkentek, szabadabb, és könnyebb a mozgás. Egy éve diagnosztizáltak nálam gerincsérvet. Az ismerőseim ajánlották, hogy próbáljam ki a Kiromed Gerincnyújtó Padot, nekik már bevált. A vásárláshoz az utolsó löketet az orvosi ajánlás adta meg a kedvező ár mellett. Több mint egy hónapja, hogy használom, minden nap 60 fokban. Az ügyfélszolgálatos hölgyek nagyon kedvesek, segítőkészek, minden kérdésemre válaszoltak. A szállítás is gyors volt! Mindenkinek ajánlom a padot, aki gerincproblémákkal küzd és azoknak is, akik sokat ülnek egész nap.

Balta Pál (45 éves) Szabadkígyós
"

Bárkinek ajánlom, akinek gerincproblémája van! A fájdalmaim csökkentek, nagyon elégedett vagyok a készülékkel! A kollégák segítségnyújtása tökéletes volt! 6-7 éve szenvedek isiász és lumbágó okozta fájdalmaktól, zsibbadástól. Kiromed Delta készüléket vásároltam, mert lehet hason fekve is használni. Naponta 2-3x használom, 30 fokos szögben. Emellett járok gyógytornára is, hogy erősítsem az izmaimat.

Novák Gyuláné (51 éves) Tápiógyörgye
"

Azoknak ajánlanám a terméket, akik bíznak benne, hogy lehet gyógyulni! Gerincsérvre kerestem megoldást, a gyógyulás reményében döntöttem a Kiromed Gerincnyújtó Pad mellett. Kb egy hónapja használom a padot, 30 fokos dőlésszögben. A rövidtávú hatását máris érzem, már nem zsibbad a lábam. Az ügyfélkezeléssel nagyon elégedett vagyok.

Szabó Pálné
"

Fél éve használom a padot, heti több alkalommal, ez idő alatt csökkentek a fájdalmaim. 40 éves korom ellenére máris gerincfájdalmakkal élek. Összecsukható Kiromed Gerincnyújtó padot vásároltam, a könnyű kezelhetőség és tárolás miatt. Kortól függetlenül ajánlanám mindenkinek a padot!

Molnár József (40 éves) Kisvárda
"

Kb. egy hónap alatt csökkentek a derékfájdalmak és a láb zsibbadása is! A feleségemnek vettem meg a Kiromed Delta padot, mert derékfájós. Egy kollégám ajánlotta, neki nagyon bevált. Kb egy hónapja használjuk a padot, 45 fokos szögben, pár naponta. A honlapjukon egyszerűen tudtam megrendelni a padot, kupon segítségével egészségpénztári számlára, ez nagyon pozitív volt számomra. A kolléganőjük nagyon kedves volt és megköszönte a megrendelést, valamint tájékoztatott a várható szállítási időpontról.
Mindenkinek ajánlanám a padot, akinek gerincbántalma van!

László Tibor Perkáta, 38 éves
"

Kellemesen megnyújtja a gerincem, kevésbé fáj a hátam és megszűnt a füldugulásom is! 50 éves létemre már 10 éve szenvedek gerincfájdalmaktól és sérvektől. Ismerősöm ajánlotta a padot, mert nagyon meg volt vele elégedve. Naponta 5 perceket használom, a maximálisan ajánlott 60 fokos szögben. Mindenkinek ajánlom, akinek problémája van, illetve akinek nincs, megelőzés céljából! Maximálisan elégedett vagyok az ügyfélkezeléssel is!

Farkas Zoltánné 50 éves, Szirmabesenyő
"

Azonnal érzem a tehermentesítést minden használatnál, elmúlt a lefelé sugárzó zsibbadás. Egy éve diagnosztizáltak gerincsérvet nálam az ágyéki szakasz jobb oldalán. KiroMed Zéta padot vásároltam, mivel ez megerősített mind szerkezetében, mind pedig kényelmi szempontból. Fontos volt számomra, hogy masszív szerkezet legyen, ami kiszolgál akár több embert is egy családban, valamint hason fekve is tudom használni, ha a későbbiekben esetleg szükség lesz rá. A KiroMed céget az interneten böngészve találtam, később kikértem egy hozzáértő orvos barátunk véleményét is, aki jó szívvel ajánlotta a cég termékeit. Két hónapja használom a padot, naponta egyszer 45 fokos szögben. Azonnal érzem a tehermentesítést, amikor a nap végén használom a gerincpadot. A használata során elmúlt a lefelé sugárzó zsibbadás érzete is. Ha pár nap kimarad a használatban, érzem a hiányát, így egyértelmű a gerincpad jótékony hatása a korábban minden napos fájdalom és merevség csökkenésében. Férjem is használja minden nap 12-15 percet és érzi a pad pozitív hatásait, jobban mozog a dereka. A kollégák segítségnyújtásával teljes mértékben elégedett vagyok. Saját tapasztalatom alapján a gerincsérvvel küzdőknek mindenképpen ajánlom, illetve megelőzés céljából azoknak, akik életformájukból adódóan fokozottan kitettek a porckorong bántalmaknak.

Molnár Katalin 26 éves, Devecser
"

1 hónap használat után kevesebb a fájdalom és ritkábban jön elő.
4 hónapja fáj a derekam, ezért vásároltam egy Kiromed Delta Gerincnyújtó Padot melyet ismerősöm ajánlott. 1 hónapja használom a padot, heti 3-4 alkalommal. Örömmel tapasztaltam, hogy kevesebb a fájdalom és ritkábban jön elő. Az ügyfélszolgálat munkájával elégedett vagyok. Bárkinek ajánlom a padot, aki hasonló nehézségekkel küzd.

Nagyfő Gábor
"

Masszőrként mindenkinek ajánlom a terméket (nem is tudom, hogy lehet e nélkül élni :) )
A tevékenységem kiegészítéséhez kerestem kifejezetten gerincnyújtó padot. Döntésem meghozásában a Medicina kártyával való fizetési lehetőség sokat nyomott a latban. Napi szinten használom magam is és a vendégeim is szívesen kipróbálják, még akkor is, ha nem hátfájdalmakkal jöttek hozzám, csak felfrissülni. Rengeteg pozitív tapasztalatom van a paddal kapcsolatban, például javult a keringésem, a hátamban könnyedség érzés jelentkezik néhány perc után. A "beállt" csípőmet 15 perc nyújtás helyrehozta. Kiváló ügyfélkezelés!!! A kollégák rendkívül készségesek voltak és kedvesek! És nagyon gyorsan megérkezett a termék. Nagyon elégedett vagyok az ügyfélkezeléssel!. Stabil, erős, jó terméknek tartom.

Széles Ildikó masszőr, 40 éves, Budapest
"

Gerincproblémával küzdő társaimnak ajánlanám a padokat!
55 éves koromra engem is elértek a gerincproblémák. A Kiromed Zéta Gerincnyújtó Pad mellett tettem le a voksom a vásárlás során, melyben nagyban befolyásoltak a vásárlói vélemények. Egy hónapja használom a padot, napi 3szor, 45 fokban. Mióta használom enyhültek a gerincproblémáim. Elégedett vagyok a paddal és az ügyfélkezeléssel is.

Fodor Tamás 55 éves, Bócsa
"

Az ügyfélszolgálat munkájával abszolút elégedett vagyok. Sokat sportolok, prevenció céljából vásároltam meg a KiroMED Praktik Delux-ot. A weboldal alapján ez a cég tűnt a leghitelesebbnek. Lassan 1 hónapja használom a padot, 60 fokban, napi többször pár percre. Érzékelek pozitív változásokat, de még csak kismértékben, így csak sejtem, hogy a pad a "felelős" ezekért: regenerációs idő edzések után mintha csökkenne, illetve jobb a tartásom. Sportolóknak mindenképpen ajánlanám a padot megelőzés céljából.

Németh Gábor 24 éves, Budapest
"

Ugyan még csak 1 hónapja használom a padot, máris könnyebb a mozgás! A gerincproblémáim enyhítésére vásároltam Kiromed gerincnyújtó padot. A vásárlás során csak megerősítettek a padról írt jó kommentek. A cég ügyfélkezelése korrekt, már több ismerősömnek is ajánlottam a padot!

Szabó Gyula Vásárosnamény, 62 éves
"

A hanyag testtartásom miatt vásároltam a Kiromed gerincnyújtó padot, a használata nagyon kellemes érzéssel jár. Vásárlásomnál nagy szerepet játszott az ár-érték arány. Egy hónapja használom a padot, érzem, ahogy nyúlik a gerincem, nagyon kellemes érzés. Az ügyfélszolgálattal maximálisan meg vagyok elégedve. A hát és gerinc problémával rendelkezőknek ajánlanám a Kiromed Gerincnyújtó padot!

Melis Mihály 47 éves, Szarvas
"

Nagyon szeretem, elégedett vagyok vele, ha tudtam volna, hogy ilyen létezik már rég vásároltam volna. Több éve küzdöttem a derékfájdalommal, amikor is a masszőröm ajánlotta a Kiromed Gerincnyújtó Padot. Mivel megbízok szakértelmében, azonnal megrendeltem, hogy otthonomban is tudjam használni. Már egy éve használom, hetente 2-szer, 45 fokos dőlésszögben. Az ügyfélszolgálatos Hölgy nagyon kedves volt. Mindenkinek ajánlom a padot, akinek csak egy kicsi derékpanasza is van.

Kovács Zoltán
"

A megbízhatóság miatt választottam a KiroMed-et, emellett a minőség és ár is szerepet játszott döntésemben. Már gyermek korom óta élek az egész gerincen jelentkező fájdalommal, mely időnként hol erősebb- hol gyengébb. Egy hónapja használom a készüléket, heti 3-4 alkalommal van időm használni. Használat közben fantasztikusan megkönnyebbül a gerincoszlop, másnapra csökken a gerinc fájdalom mértéke. Az ügyfélszolgálattal és a szállítással is elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlanám, akinek gerinc problémái vannak.

Tóthné Bayer Nárcisz 43 éves, Seregélyes
"

27 éve porckorongsérvem van, rengeteg pozitív hatását tapasztaltam az padnak. KiroMED Delta típust vásároltam, ezt találtam a legjobbnak, meggyőzött, hogy orvostechnikai eszköz. Egy hónapja használom kb 60 fokos szögben napi rendszerességgel. Sokkal jobb lett a derekam és a mozgásom is. Maximálisan elégedett vagyok az ügyfélszolgálat munkájával is. Mindenkinek ajánlom a padot, aki szeretné megőrizni az egészségét.

Szűcs Mihály 60 éves, Budapest
"

Kisebb a feszültség a hátamban egy nehéz nap után. Ismerős ajánlotta a padot, 1 hónapja használom. A KIROMED kollégái profik, gerinc és csípő betegeknek ajánlanám.

Oláh Tibor 48 éves, Budapest
"

A családban már másnak is segített a KiroMED gerincnyújtó pad, ezért döntöttem én is a megvásárlása mellett. 2018. április óta naponta használom, minden lehetséges szögben. A fájdalmaim csökkentek, elégedett vagyok a paddal, bárkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd.

Káplár Márk Erik 28 éves, Tatabánya
"

Minden embernek szüksége volna rá, egészségmegőrzés céljából. Időnként jelentkező, vagy felerősödő derékfájdalmam volt már néhány éve. Nem voltam vele orvosnál. Nincs "hivatalos" diagnózisom. Szerettem volna minden bonyolult beavatkozás (gyógyszerek, műtét) nélkül, természetesen visszaszerezni az egészségemet. Azért döntöttem a KiroMed mellett, mert olcsó és tulajdonképpen a probléma okát szünteti meg. Én a KiroMed Delta készüléket vettem meg, mert erős, hason és háton fekve is használható. Néhány hónapja használom. Kezdetben kisebb, majd fokozatosan nagyobb dőlésszögben. Heti 3-4 alkalommal 5-8 percet töltök rajta (amennyi jólesik). A panaszom már néhány használat után megszűnt. A derekam újra a "régi". Teljesen elégedett vagyok az ügyfélkezeléssel. Mindenkinek ajánlom a KiroMED-et és a gerincnyújtó padjaikat.

Ildikó 43 éves, Veszprém megye
"

Porckorong sérvem van, ennek a kezelésére vásároltam a KiroMED Delta gerincnyújtó padot, ajánlom a hasonló problémával küzdőknek, biztosan segít! Fontos volt számomra az ár-érték arány, összehajthatóság és az egészségpénztár elfogadás lehetősége is. 6 hete, kb. 60 fokos dőlésszögön, heti 4-5 alkalommal használom a padot, sokat segített a nyújtások alkalmával.

Tibor 48 éves, Tiszaújváros
"

Mindenkinek ajánlom, aki derékfájós, ráadásul ülő munkát végez. A stabil KiroMED Zéta gerincnyújtó padot kétszeres ágyéki porckorongsérvem miatt vásároltam.
Napi két alkalommal, hason használom a padot lassan, fokozatosan emelve a dőlésszöget és elmondhatom, hogy, már kéthetes használat után is könnyebbek a mindennapjaim.

Z.Tamás
"

Mióta használom a padot a fájdalmaim megszűntek és kiegyensúlyozottabb vagyok. Nem kifejezetten vagyok gerincbeteg, de ülő munkát végzek - a vállövemelő izomzatom gyenge volt (azóta tornával erősítem) és a helytelen testarttástól fájdalmaim voltak. Nem nagyon, elviselhetőek, de ahhoz éppen elég volt, hogy változtatni akarjak. 4 hónapja használom a nyújtópadot. Árban megfizethető - van hasonló termék sokkal drágábban is.

H.István
"

Nem bántam meg hogy a KiroMedet választottam! Nagyon jó a gerincnyújtó pad, ajánlom mindenkinek, akinek problémája van a gerincével. 1 éve használom, interneten találkoztam vele. A jó vélemények miatt döntöttem mellette. Nagyon hasznos szerintem, és tényleg segít.

K.Péter
"

Hosszú évek óta fennálló panaszaimat enyhítette a KiroMed gerincnyújtó pad!
Napi rendszereséggel használom, ugyanis van egy szerzett L3-L4-es csigolya elcsúszásom, úgy 15 éve, amely okozott nem kis fájdalmakat, volt, hogy két napig fetrengtem a fájdalomtól szó szerint értve. Fő állásban gépkocsit vezetek, amely tevékenység a csípő ízületre és a lumbális csigolyákra nem fejt ki jó hatást. Másodállásban foglalkozom masszázzsal, amiben kiegészítésképp használom a KiroMED padot. A kezelés során megfelelően ellazulnak az izmok és ízületek ez által sokkal könnyebben helyre lehet igazítani az elcsúszott csigolyákat, és a fájdalom mentesség illetve a fájdalomcsökkentés tovább fent tartható. Személyes tapasztalat a termékről teljesen pozitív. Én a terméküket szakmai szemmel nézve vásároltam, amellyel a szolgáltatásaimat bővítve a pácienseknek még többet tudok nyújtani.

I.István
"

3 hónapja használom a padot, jelentős javulást tapasztaltam a nyaki csigolyák környékén, mindenki használja a családban. Megszűntek a nyaki befeszülések, tudom forgatni fájdalom nélkül a fejem, sokkal jobb lett a vérellátás a nyak, váll és hát környékén, lazább lett az egész felsőtestem, naponta használom. Az interneten válogatva nagyon megtetszett az ajánlatuk (bő felvilágosítás, kínálat, ár, gyors kiszolgálás, kiszállítás stb.) Nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással, gyorsasággal, korrekt ügyintézéssel és kiszállítással.

P.Gizella Körösladány
"

Rendszeresen használom, és nagyon csodálatosan érzem magam. A családban hárman használjuk, és már több ismerősömnek, akik tudom, hogy ugyanez a bajuk engedtem, hogy kipróbálják, megadtam nekik a pontos címet. A hatásáról csak a legjobbakat tudom mondani, megszűnt a derékfájásom. Eddig reggel használtam 8 percet, este 5 percet. Egyelőre nincs többre szükségem. Azért választottam a KiroMed-et, mert mikor elkezdtem keresgélni a padot, senkitől nem kaptam ennyire mélyreható segítséget.

N. Árpád Bicske
"

A derékfájásom teljesen elmúlt a Kiromed gravitációs pad használatával. Először úgy gondoltam, hogy csak én fogom használni, hiszen én vagyok a derékfájós a családban. Ám a tapasztalat azt mutatja, hogy mindenki használja a családban, a párom, a 9 és az 15 éves gyerekeim is. Én heti 2-3 alkalommal használom 10-15 percet, a gyerekek ritkábban.

K. Beáta
"

Még nem régóta használom, de már most jelentős változást érzek! Egy ismerősünk ajánlotta a KiroMed padot, mert neki bevált és nekem is régebben enyhe fájdalmaim voltak gerinc tájékon. A KiroMed-et választottuk és cseppet sem bántuk meg, hisz a családom több tagja is rendszeresen használja, én pedig minden nap! A fájdalmaim elmúltak, üdének, és frissebbnek érzem magam! Ezért nagyon hálás vagyok a KiroMed csapatának és ennek a csodálatos találmánynak, mindenkinek csak ajánlani tudom!

H. Elemér
"

A Kiromed pad hozzájárult az egészségem visszaszerzéséhez és elkerültem a műtétet.
Annak, hogy munkámból kifolyólag sokat kellett a számítógép mellett ülnöm, meg lett az eredménye. Márciusban L5 porckorongsérvet diagnosztizáltak nálam, de a CT nélkül is ki lehetett találni, mert az összes tünetet produkáltam. Fájdalomcsillapítót kellett szednem, a jobb lábam úgy fájt, hogy nem tudtam aludni, zsibbadtak a lábujjaim, és nem tudtam lábujjhegyre állni. Se ülni, se autózni nem tudtam, ami pedig a munkámhoz szükséges lett volna. A neurológus felírta a fájdalomcsillapítót, 10 alkalmas fizikoterápiát az elgyengült izmom stimulálására és útnak engedett.

Úgy gondoltam, hogy ez kevés lesz a gyógyuláshoz, elkezdtem tehát keresgélni az interneten, bizakodtam, hogy akár meg is gyógyulhatok. Az interneten láttam meg a gerincnyújtó padot.

A KiroMed-et választottam, mert jó az ár-érték aránya és megbízható. Miután megkaptam, könnyű volt összeszerelni- rögtön ki is próbáltam. Először csak rövid ideig tudtam függeszkedni, de később egyre hosszabb időt tudtam rajta tölteni. Az első időkben mivel táppénzen voltam gyakran csak úgy "felugrottam" rá és hamarosan éreztem az eredményt is. Már egyre kevésbé fájt a lábam és a zsibbadás is elmúlt.

Ma már csak egy kis díszkomfort érzet maradt a jobb lábamban, de az is csökken. Ma is naponta használom, nagyon jól lehet relaxálni rajta. Látva a javulásomat, férjem is el kezdte használni, ugyan nem naponta, de hetente kétszer-háromszor ő is felfekszik rá. Számára is kellemes kikapcsolódás lett. Ma már nincs problémám, végezhetem a munkám.

H. Margit Szekszárd
"

A pad és a deréköv használatával egy hónap alatt megszűntek a panaszaim.
A terméket nagyon jónak találom, hat hónapja használom, kis szünetekkel, mert nyaralni voltam. Előtte a fájdalmamat akupunktúrás kezeléssel tudták csak megszüntetni. Ez utazással együtt 80.000.- Ft volt alkalmanként. Most augusztusban is előjött a fájdalmam (cipekedtem, nem lehetett volna) és a pad, a deréktartó övem (ami szintén egy nagyon jó találmány) együttes használatával egy hónap alatt elmúlt a fájdalmam. Ennek nagyon tudtam örülni, mert a pad nélkül megint az akupunktúránál kellett volna kikötnöm, amit nem tudok félévente anyagilag felvállalni. Én úgy találtam rá erre a padra, hogy a barátnőm látta ezt egy televízió műsorban és szólt nekem. Az ára miatt először mindenféle "Mekk Elekes" megoldásokkal próbálkoztam (egy strand ágyat függesztettem föl, majd gumipókkal próbáltam rögzíteni a lábam), de nem vált be. Ez után kipróbáltam Környén, és másnap böngészve a neten, megrendeltem Önöktől. Örömmel használom, bízom benne, hogy a rendszeres, napi 2-szeri használattal megelőzöm az elkövetkezendőkben a fájdalmat.

Sz. Zoltánné Tatabánya
"

Hajlékonyabb, rugalmasabb lettem, a hát- és nyakizmaim merevsége megszűnt, hátfájdalom eltűnt, csípőm kilazult. A KiroMed paddal kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy nagyon hatékony a hát-, gerinc és mindenféle mozgásszervi fájdalmak megelőzésében és kezelésében. Mióta használom - kb. három hónapja -, a hátizmaim teljesen kilazultak (masszőr állapította meg), a gerinc, derék, hátfájdalmaim eltűntek, lazább lettem, hajlékonyabb, a csípőizületemen is sokat lazított, és a visszér problémáim is enyhültek. Főleg én használom, de időnként a férjem és a gyerekeim is. Minden nap használom, 10-20 perc reggelente, az idő függvényében. Azért választottam a céget, mert mindig célszerű a gyártótól, vagy a gyártóhoz legközelebb álló forgalmazótól választani, mert informatív weboldal, és az árak is kedvezőek.

M. Angelika Budapest
"

Egy masszív, igényes kivitelezésű, tényleg hatásos eszközt tudtam kedvező áron megvásárolni. A Kiromed gravitációs padról a tapasztalataimat sok mozgásszervi beteggel találkozó gyógymasszőrként tudom leírni. Az egyik csípő, térd és gerinc izületi kopásban szenvedő hölgy vendégemnek az első két alkalommal masszázs után használtuk 5-8 percig a Kiromed gravitációs padot, majd a későbbiekben már csak a lógás maradt fokozatosan emelve a padon töltött percek számát. A vendégem már a harmadik alkalom után arról számolt be, hogy a járása könnyebb lett, csökkentek a fájdalmai, ami sokat javított a hangulatán,- munkakedvén, valamint a csípőtájékon érzett merevség lassan megszűnt nála. A szerkezetet a vendégeimen és kolléganőimen kívül én is használom, mivel a mozgásszervi problémák engem is érintenek. Kolléganőimmel időnktől függően heti 3-4 alkalommal használjuk. A terméket és a KiroMed Kft.-t az internetes keresgélés közben találtam meg és a vásárlás elhatározásakor derült ki, hogy a nővérem is innen rendelt egy gravitációs padot otthoni használatra. Ő is hasonló pozitív tapasztalatokról számolt be az otthoni használat során.

K. Éva Viktória Szerencs
"

Amióta használom, nem újult ki lumbágóm, és ha van is egy kis derékfájdalmam, sokkal enyhébb és hamarabb elmúlik. Kb. 5 hónapja vásároltam meg a gerincnyújtó padot, azóta csak akkor fáj a derekam, ha nehéz fizikai munkát végzek. Ketten használjuk (fiammal). Általában csak hétvégén tudom használni, mert az otthonomtól távol dolgozom, de így is eredményes. Amikor otthon vagyok, többször is használom naponta. Azért a Kiromed-et választottam, mert kedvezőnek találtam az árat, és a kiszállítást.

M. Judit Kistokaj
"

Kényelmes és most, hogy már 2 hónapja használom, annyira hozzászoktam, hogy sokszor vágyom egy kis nyújtásra, mert az egészségre gyakorolt hatásai mellett fel is frissít. A neten találtam meg a hirdetést (betegségem miatt keresgéltem, és az orvosom is helyeselte a gerincnyújtó használatát. A termék sokat segített, könnyen összeszerelhető, kis lakásban is könnyen mozgatható a könnyedebb súlya miatt. Kellett kb. 3 hét mire hozzászoktam a használatához. Összességében pozitívak a tapasztalataim.

F. Nándor
"

2 hónapja használom, sokat javult a porckorongsérvem. Hétről hétre egyre jobban alkalmazkodott a szervezetem a fejjel lefelé való 'lógáshoz', a kezdeti 1-2 percek után 8-10 perceket tudok nyújtani. (Ezt is eredménynek tartom) A 2 naponta végzett gyógytorna mellett a napi 8-10 perc nyújtás elősegítette, hogy kb. 1 hónap után már sokkal jobb lett a porckorongsérvem, kisebb fájdalommal jár, jobb a közérzetem és pl. már nem okoz gondot a hosszabb ülés (korábban gondot/fájdalmat okozott akár 1 óra folyamatos ülés is). Mivel ülőmunkát végzek, ezért nagyon örülök hogy javult a helyzet. Ettől még természetesen érzem, amikor sokat terhelem a gerincem és amikor már nagyon szükségem van a tornára/nyújtásra. De a lényeg hogy segít, és a torna+nyújtás után általában jobb is a helyzet. Volt lehetőség a kipróbálásra a XIII. kerületi kontaktjuknál és Önök tudtak olyan igazolást nyújtani, amivel az eszközt egészségpénztárra gyógyászati segédeszközként el tudtam számolni.

Cs. Erzsébet Hajdúszoboszló
"

Sportoló révén a fiamnak is jót tesz a pad használata a napi kemény edzések után. Egy jó barátom javaslatára kerestem meg a Kiromed weboldalát a neten, aki nagyon jó véleménnyel volt a gerincnyújtó padról. Miután sikerült kiválasztanom a részemre megfelelőnek talált gerincnyújtó padot , felvettem a kollégájukkal a kapcsolatot. Ezután megrendeltem a terméket, a megbeszélt időpontra kiszállításra került. Azóta rendszeresen használom napi rendszerességgel, 1-2 alkalommal. Már fél éve rendszeresen "lógok" :-) azóta kevésbé fáj a derekam és az éjszakai alvásaim is zavartalanabbak lettek. Javaslatomra, és mert látta nálam a pozitív változást, a nagyobbik fiam is el kezdte használni a terméküket. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom e termék használatát!

T. Miklós Paks
"

Mindenkinek javaslom a Kiromed gerincnyújtó padok használatát, akik porckorong sérvvel küszködnek, a használatnak köszönhetően panaszmentes vagyok! Egy nyomdában dolgozom műszakvezetőként 12 órás műszakban. 2 éve vagyok ebben a pozícióban, előtte két évtizeden át a fizikai állomány tagja voltam. Tanuló éveim alatt rengeteget sportoltam (7 évig kézilabdáztam és konditerembe jártam párhuzamosan), emellett komoly fizikai munkát végeztem a munkahelyemen és édesapám gazdaságában. Már 17 éves koromban gondok voltam a derekammal, de akkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Aztán 21 éves koromban abba kellett hagynom a sportolást, mert 1-1,5 hónapokat voltam táppénzen a derekammal. Eltelt 15 év panaszok nélkül, majd egyik napról a másikra azt éreztem, hogy térdtől lefelé el van zsibbadva mindkét lábam, nem tudok felegyenesedni és járni. Orvoshoz fordultam, elküldtek gerinc MR-re és kiderült, hogy az ágyéki szakaszon 4 gerincsérv található. Ezután rehabilitációs kezelésekre jártam (gyógytorna, fizikoterápia), felkerestem egy masszőrt és egy csontkovácsot is. Ezek a kezelések időleges megoldást jelentettek csak. Mivel továbbra is fizikai munkát végeztem, időről-időre 4-6 hetet voltam táppénzen a betegségem miatt. Nagyjából 3 évvel ezelőtt megpróbáltam elkezdeni újból a sportot ( testépítés alapjáraton, okosan ), ami 3-4 hónapig ment is, azonban a hátam középső szakaszán éreztem olyan fájdalmat, amilyet még soha korábban. A bal karomat nem tudtam mozgatni, a nyakamat nem tudtam forgatni, el kezdett sorvadni a bal tricepszem és a mellizom egy része. Ismét orvoshoz kellett mennem és a rendelőben, az ajtó mellett megláttam egy Kiromed plakátot és megkérdeztem a szakorvost erről az eszközről, aki tájékoztatott a annak jótékony hatásairól. Tavaly októberben ismét "beállt" a derekam és elküldött az orvos gyógytornára és fizikoterápiára. A gyógytornán volt alkalmam először kipróbálni a gerincnyújtó padot, ami éppen egy Kiromed Delta volt. 10 alkalommal kellett mennem a kezelésekre, melyek alkalmával az utolsó 10 percet a padon töltöttem. A kezelések végeztével a panaszaim teljesen megszűntek. Ez az eredmény segített hozzá a végső döntéshez, vagyis, hogy be kell szereznem egy ilyen eszközt. Ezután kerestem fel a honlapot és rendeltem meg a padot karácsony előtt. Azóta, szinte minden nap használom 10 percet és nagyon jól érzem magam minden "lógás" után. Igyekszem minden nap használni a padot, amennyiben kimarad egy nap, a következő alkalommal ráteszek plusz néhány percet. Eddig csak háton használtam, kb. 75 fokos szögben áll a támla. Más nem használja a padot, a gyerekeim (15 és 12 évesek) kíváncsiságból kipróbálták. A gerincproblémámra nem szedek gyógyszert, mert teljesen hasztalan. Ha igazán baj van (amikor csak négykézláb tudok mozogni), akkor nincs olyan orvosság, ami akár 1 %-ot is enyhítene a fájdalmon.

Fehér-Deák József vagyok 44 éves
"

Egy-egy alkalom után szinte újjá születek. Röviden csak annyit szeretnék írni, hogy 6 éve gerincsérvem van. Sokszor nagyon nagy fájdalmaim voltak, de 4 éve megvettem ezt a csodát és rendszeresen használom. Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek gerinc problémákkal küzdenek. Imádom!

Mária Nagy
"

Az infúziós kezelés nem segített, a KiroMed pad használatával viszont megszűntek a panaszaim! A jobb kezem nagyon fájt és zsibbadt! Hónapokig szenvedtem, nagyon nagy fájdalmam volt. Egyik kollégám hívta fel a figyelmem a gerincnyújtó pad jótékony hatására, mert neki is segített. Kipróbáltam és 10 perc után már jobban éreztem magam. Megvettem azonnal és egy hét használat után megszűnt a fájdalmam és azóta a derekam sem fáj, ami szintén probléma volt. Ha itthon vagyok, minden nap használom. A háziorvos elmondta annak idején, hogy a gerinccsigolyák összecsúszása okozta a fájdalmat és utána is olvastam.

Mária Lengyel
"

A lábszáramban csökkent a fájdalmam, a gerincemben is javulást érzek. Gerincsérvvel és ízületi problémákkal küzdök már 5 éve. Kiromed Zéta padot vásároltam a gyógyszer elkerülése és az otthoni kényelmesebb megoldás végett. Már 40-45 fokban, napi háromszor használom. Az ügyintézők készséggel álltak rendelkezésünkre, minden kérdésre kielégítő választ kaptunk. Mindenkinek ajánlom a gerincnyújtó padot, akinek hasonló betegsége van.

O.Károlyné 67 éves, Hajdúdorog
"

Mióta a férjem naponta használja, a panaszai nem jöttek elő. Csak ajánlani tudom, 3 éve szereztük be L4, L5 részben lévő sérvre, emellett szűk gerinccsatorna és elhúzódó isiászos fájdalmak miatt. A korábbi panaszok megszűntek, esetleg kisebb derek fájdalmak jelentkeztek, de pár nap alatt ezek rendeződtek.

Gergelyné Barabás Anikó
"

Nagyon rövid idő alatt rendbe jöttem a gerincnyújtó pad használatával. Köznyelven Isiász. Kb. 3 éve jött elő olyan szinten, hogy menni sem tudtam, sőt a fájdalomtól még a könnyem is hullott! Orvos, gyógytorna, szentelt víz a Csatkai búcsúból alig használt, mi több műtéttel fenyegettek. Ekkor kezdtem el utána nézni alternatív lehetőségeknek és találtam rá a gerincnyújtó padra. Mostanság már csak alkalmanként használom, megelőzés céljából. Nekem a KiroMED Zéta típus van és csak ajánlani tudom mindenkinek! Ja, és ez nem reklám volt!

Bajkai Attila
"

Szuper jó, mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek csak lehetősége van, rá használja. Már évek óta van, és nagyon jó! Gerincsérvem van, és azért vettem. Most már egyre ritkábban használom, mert nem fáj a lábam, derekam.

Mátyás Miklósné Erika
"

Kb egy hónap alatt rendbe rakott. Amikor megrendeltem naponta többször használtam, mert a nyaki gerincsérvem miatt szinte összeakadtak a csigolyáim, fájt a nyakam, a lapockáim, a hátam, a karjaim. Ha nagyobbat emelek, és megint érzem a nyakamban az "akadást" ,most már csak akkor használom. Nagyon jó, hónapokra elfelejtem hogy sérvem van. Alkalmanként 15 perc kb. Nem reklámozni akarom, de tényleg a legjobb megoldás gerincsérvre!

Bázel Kriszta
"

2015.06.25-től használom, 1,5 literes vizet akkoriban alig tudtam a földről felemelni. Nehéz és fájdalmas időszak volt. Az oka: "Megtartott ágyéki hajlat. L.T]. discus ép. L.IIT. és V. szintben kp. mértékű, centralis protrusio Iátszik' mely a dúrán ebnyomatot képez. L.IV. korong jobb o1dali paramedialis prolapsusa dúradeformitást és jobb L.5. gyök dislocatiót okoz. Vélemény: Hernia disci L.IV. 1.d. Polydiscopathia lurnbalis." ez van a leletben. Rendszeresen használom a KiroMED padom . Mindenkinek csak ajánlani tudom . Utolsó reményként rendeltem meg, a neten kerestem nyújtópadot , a KiroMed honlapja nyert meg , és utána ment minden simán.

Kondorné Boros Mónika
"

Az orvostechnikai padnál külön előny, hogy hason is lehet használni. 2 éve vettem a padot, olyan derékfájdalmam volt, hogy már a talpam zsibbadt. A dokit kérdeztem mit szólna egy ilyen pad használatához a felírt gyógyszeres és elektromos kezelés mellé? Nem ellenezte. Olyan fájdalmaim voltak a pad használata előtt, hogy irigykedve néztem azokat akiknek természetes dolog a kocsi volánja mögé bepattani, nekem kész tortúra volt beülni ,de a vezetés maga is. Félév használat után (növekvő dőlésszöggel használva a padot) elmúlt minden fájdalmam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tamás Szulyák
"

Elkezdtem használni a padot és napi egyszeri használatnál (6 perc) kezdett csökkenni, majd elmúlt a fájdalmam. Kb 2 éve vásároltam meg a padot, mert porckorong sérvem van és már olyan fájdalmaim voltak a derekamban, hogy csak pár métert tudtam sétálni le kellett ülnöm. Mostanában heti kétszer használom! Tudom ajánlani mindenkinek! Köszönöm!

Trefiman Tamás
"

Amikor megrendeltem naponta többször használtam, mert a nyaki gerincsérvem miatt szinte összeakadtak a csigolyáim, fájt a nyakam, a lapockáim, a hátam, a karjaim. Kb egy hónap alatt úgy rendbe rakott, hogy az ősz beállta után, sőt egêsz télen nem voltak problémáim. Ha nagyobbat emelek, és megint êrzem a nyakamban az "akadást" ,most már csak akkor használom. Nagyon jó,hónapokra elfelejtem h sérvem van. Alkalmanként 15 perc kb. Nem reklámozni akarom, de tényleg a legjobb megoldás gerincsérvre! Én teljesen függőben használtam első perctől kezdve. Édesanyám nagyon félt rajta, alig mert vizszint alá menni, h mellette voltam. Embere válogatja. De ahogy itt írják, 60° már nyújtja a gerincet és hatékony úgy is. Nekem jól esik a függő, hasizomerősítésre is kiváló.

Kriszta Bázel
"

Már 1 hét használat után sikerült javulást elérni. Nekem 12.5 mm-re volt kinyomódva a porckorongom. 2 hónap fekvés után kezdtem el használni a padot. 1 hét után már tudtam ülni és 2 hónap után vissza tudtam menni dolgozni teljes munkaidőben. És tornáztam a Mckenzie tornát. Azóta motorozom és le tudok futni 10 km nekem segített.

Ladislav Giba
"

Megúsztam egy műtétet. Október 24-én "csípődött be a derekam", mentő vitt a kórházba, mozdulni se tudtam. MR vizsgálat eredménye Protrusio disci L3-L4; Hernia disci L4-L5; bal L5 gyöki kompressio; Protrusio disci L5-S1, bal S1 gyöki érintettség susp. Bal oldali lumbális izomzat kötött, erős görcsös fájdalom, lábak hajlításkor bal oldal 20 fokra emelhető felfelé, jobb oldal 70 fok. 3 hétig görcsölt a vádlim, tehát a sérv folyamatosan nyomta az ideget. Injekció kúra, majd 11.11.-től minden másnap akupunktúrás kezelésen vettem részt, a mai napig tart. November közepén érkezett meg a KiroMed gerincnyújtó padom az orvosom, s már gyógyult ismerősöm ajánlására is, amit fokozatosan növelve az időt, azóta is minden nap használok. Először csak lógva voltam fájdalommentes, nem éreztem, hogy van derekam. Amint visszafordultam, éreztem, hogy mekkora terhelés van a gerincemen. Minden nap használom azóta is, napi több alkalommal, 10-10 perceket töltök 1-2 perces lógási idő intervallummal. Már közel egy hónapja tünetmentes vagyok. Ha többet terhelem a derekam, többet lógok. Az orvosom úgy enged februártól vissza dolgozni, hogy a lógással kell kompenzálnom a napi terhelésem. Mellette homorításos tornagyakorlatokat végzek és úszni járok. Megúsztam egy műtétet, s alig várom, hogy újra teljes értékrendű, de óvatos életet éljek. Hajolni nem hajolok, helyette leguggolok, vagy térdre ereszkedem s láberőből is állok fel. Remélem a történetem motiváció annak, aki úgy érzi, nem bízik a padban, vagy a gyógyulásban! Jó egészséget!

Podhorszki Hajni
"

2 hete használom, de mondhatom, szenzációs! 39 éves vagyok és eljutottam arra a szintre, hogy nem éreztem a lábaimat rendesen. Az MRI felvételem elkeserítő, és a fájdalom ellenére reggeltől késő estig dolgoznom kell, a saját tehenészetünkben. Napi 3-4-szer "nyúlok", rendesen tudok menni, sőt futva hajtottam a szökevény borjakat. Már csak este fáj, de az is elviselhető fájdalom. Imádom az én DELTÁMAT és titeket is KiroMed!

Varga Beáta
"

Porckorong sérvem van, nem műtöttek, a KiroMed Zéta pad nagyon sokat segít. Kiváló minőség! 100 kg feletti a súlyom, semmi probléma nincs vele. Csak ajánlani tudom.

Zoltán Witzmann
"

A férjem is használja, sokkal élhetőbbek a mindennapjai. Nyaki gerincsérve van, este lefekvés előtt az előírás szerint. Egy ideje már alig van kar és kézfej zsibbadása, hátfájása. Mi is csak ajánlani tudjuk!

Süveges Ildikó
"

A KiroMed pad használata óta nincs lábzsibbadás, gerincfájás, szinte semmi fájdalom. Mindenkinek ajánlom. Volt egy hatalmas kiszakadt porckorongsérvem, amit csak műtéti beavatkozással tudtak rend behozni. A felépülésben rengeteget segített a pad. Az orvosok azt mondták, hogy öt kilónál többet nem emelhetek, én ennek ellenére nagy súlyokkal edzem, amit a padnak köszönhetek. Hát ennyi, nagyon jó!

Gábor Rulek
"

Mielőtt elkezdtem használni a KiroMed Deltát kipróbáltam különböző kezeléseket, de a változás kisfokú volt. A KiroMed padokkal a neten találkoztam először. Több évtizede küzdök gerincsérvvel, hátfájással Műtétek, kezelések, infúzió kúra, rengeteg gyógyszer. A Delta pad sajnos nem saját, a szomszédom vette, Ő ajánlotta fel, hogy használhatom. Már szinte 3 hónapja használom minden nap. Először 30 fokos szög, majd fokozatosan növelve a szög állását, most már 70 fok. Sérvem nem kell műteni, hátégésem-hátfájás szinte megszűnt. Gyógyszert csak nagyon ritkán veszek be. Nagyon hálás vagyok a pad feltalálójának. Gyógyszer árain (amik nem olcsók) KiroMed padot veszünk. Én csak ajánlani tudom azoknak akik ebben a betegségben szenvednek. Mai nap már lógtam 2-szer 10 percet. Könnyebb az életem, több házimunkát birok végezni kertet rendezni, és a fűnyírásban is kiveszem részem. Még csak annyi, hogy az a napi 20-25 perc amit a gépen eltöltök, ki is kapcsol. Köszönöm én is, jó egészséget kívánok Önöknek és a KiroMed terméket használó Társaimnak is.

Minkóné Bedő Erika
"

Kb. két éve vettem kettős /4,5/ gerincsérv miatt, aholis a négyes majdnem kizáródott sérv volt, amit napi négy Flektorral tudtam csak elviselni! A használattal egy reverzibilitás jött létre, tünetmentes vagyok és már csak állapotmegőrzésre használom heti két alkalommal Nem bántam meg, hogy egy ilyen "családtagra" tettem szert!

Kőhalmi Zoltán Miskolc
logo

Kiromed Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 98/B
Adószám: 25919280-2-09

+36 (52) 503-694
+36 (52) 503-695
+36 (30) 295-9284
kiromedkft@gmail.com

Cofidis áruhitel