A kosár üres

Nyaki fájdalmak, nyaki sérv

MEGOLDÁS LEHET A GERINC TERÁPIÁS NYÚJTÁSA

Tünetek

A porckorong sérv kialakulásának okai hasonlóak akár a lumbális, akár a nyaki szakaszon történik. A porckorongok a kor előrehaladtával veszítenek rugalmasságukból, víztartalmukból, vastagságuk csökken. A zselés magot körülvevő rostos szövet gyengül és tartós egyoldalú terhelés hatására a magban található kocsonyás anyag kiboltosul, így létrejön a sérves állapot.
A kiboltosulás nyomás alatt tartja a közeli ideggyököket, így erős fájdalmat, karokba sugárzó zsibbadást, diszkomfort érzést és a mozgás beszűkülését eredményezi.

A nyaki szakasz sérves elváltozásának tünetei a felső végtagba sugárzó fájdalom, szédülés, zsibbadás, ügyetlenné váló kezek, felső végtagok érzéketlensége.

A nyaki csigolyák sérves állapota leginkább C.V-VI, C.VI-VII szakaszon jelentkezik, ugyanis ezek a legalsó nyaki porckorongok, ezekre jut a fej mozgatásakor, a helytelen fejtartás következtében a legnagyobb terhelés. Ez egy rossz fejtartás esetén azt jelenti, hogy a nyaki porckorongokat folyamatosan nyomjuk előre 6-7 kg súllyal, ami a nyaki szakasz természetes lordozisának kiegyenesedését eredményezi. Innen egyenes és viszonylag gyors út vezet a kiboltosulás, a porckorongsérv megjelenésig. Az egész folyamat hosszú évek alatt zajlik, a rossz fejtartás, rossz testtartás következtében, és amikor a tünetek fájdalmat és különböző diszkomfort érzést okoznak, már akut problémáról beszélhetünk, mely haladéktalan megoldásért kiált.

Ahogyan említettük a porckorongsérv kialakulásának valószínűségét a genetikai és nagy mértékben életmódbeli tényezők befolyásolják.
Mivel a gerincünk leginkább terhelt szakaszai a nyaki és a deréktáji (lumbális), így a nyaki szakasz fájdalmai, vagy sérv kialakulása intő jel, hogy a lumbális szakaszra is jobban figyeljünk és idejében, még a jelentősebb elváltozások megjelenése előtt kezdjük el kezelni.

video-gerincserv-kialakulasa.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

Nem kell tűrnie a fájdalmat, szüntesse meg az okokat!

A KiroMED Gerincnyújtó padok több ezer, Önhöz hasonló embernek segítettek a fájdalom megszüntetésében, a műtét elkerülésében.
Mindezt az otthon kényelmében, napi pár perc használattal

MEGOLDÁS LEHET A GERINC TERÁPIÁS NYÚJTÁSA

A nyaki gerincszakasz fájdalmainak kezelésében is a fájdalomcsillapítást követően a kíméletes nyújtást javasoljuk. A KiroMED gerincnyújtó pad használatával a gerinc degeneratív, leépülési folyamatai jelentősen lassíthatóak. Orvosi tanulmányok által igazoltan hatékony eszköz.
Segítséget tud nyújtani a műtét elkerülésében, a fájdalom megszüntetésében.

Ez a természetes gerincnyújtási módszer lehetővé teszi, hogy a gerince ugyanannak a súlynak a segítségével nyúljon, amely függőleges, vagy ülő állapotban folyamatosan összenyomja.
Hatását tekintve a súlyfürdő terápia szárazföldi megfelelője és érzetben is azt a kellemes felüdülést adja a kezelés után.

A beállított pozícióba érve testüket, izmainkat ellazítva engedjük, hogy a húzóhatás következtében a csigolyatestek kissé eltávolodjanak egymástól.
A porckorongokra ható nyomóerő megszűnik, a széthúzás következtében a kilépő idegek felszabadulhatnak a nyomás alól, a porckorong belsejében keletkező vákuumhatás segíti a kiboltosulás visszahúzását ill. az ízületi folyadék gyors visszaáramlását a környező szövetekből. Ezzel a folyamattal elindul a porckorong regenerálódása, a fájdalmak szinte azonnal enyhülhetnek, megszűnhetnek.

Két eszközt kínálunk nyaki gerincsérvvel küzdő betegeknek.  Mivel a nyaki sérv kezelésénél is az egész gerincoszlopot kell korrigálnunk a megfelelő eredmény elérése érdekében, így az orvostechnikai eszköz besorolású otthoni használatra tervezett gerincnyújtó padok alkalmasak a tünetek enyhítésére, a probléma gyökerének orvoslására. Használatuk lényege, hogy a gerincet tehermentesített állapotban, kíméletes húzással a teljes hosszában nyújtjuk. Saját felsőtestünk súlya adja a húzóerőt, melyet a dőlésszög fixálásával tudunk igény szerint enyhébbre vagy erősebbre állítani.

gerincserv-kezelese.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

A gerinckezelő eszköz megfizethető, természetes, egyszerűen és könnyen működtethető, melyet otthona kényelmében használhat.
Ez a terápiás módszer bizonyítottan alkalmas arra, hogy a csigolyákat eltávolítva egymástól, csökkentheti és megszüntetheti a fájdalmat.
Késleltetheti és megállíthatja a porckorong degeneratív elváltozásainak folyamatát.

Könnyed használat

Nem igényel különösebb előkészületet, egyszerű és biztonságos.

Rögzítsd a lábtartót!

A testmagasságodnak megfelelően állítsd a lábtartó hosszát! A skála segít.

Állítsd be a dőlésszöget!

Előre fixáld mennyire menjen hátra a pad! Kezdetben, csak enyhe dőlésszög javasolt.

Zárd a lábrögzítőt!

A láb rögzítése a bokánál történik, kényelmes kengyelben.

Dőlj hátra és nyújtsd a gerinced!

A karod felemelésével könnyedén átfordul a pad a kívánt pozícióba, biztosítva a hatékony nyújtást.

A nap folyamán érdemes minél többször tehermentesíteni a gerinc nyaki szakaszát, ezért kimondottan nyaki problémákkal küzdőknek kiegészítő eszközként ajánljuk a nyaknyújtó párnát.  A vállon és állkapcson megtámaszkodó párnába levegőt pumpálva (hasonló módon mint a vérnyomásmérő), kellő finomsággal tehermentesíthetők a nyaki porckorongok.

nyaknyujto_hatterrel2.jpg
nyaknyujto_hatterrel3.jpg

Van a kínálatunkban olyan csomag, melyben mindkét termék megtalálható.
Amennyiben önnek folyamatos, vagy gyakori nyaki fájdalma van, keresse fel orvosát!

A kezelőorvos, szakorvos feladata, hogy tisztázza a fájdalom okát.
Amennyiben ez gerinc eredetűnek igazolódik és a szakorvos is támogatja, a gerincnyújtó pad használata eredménnyel alkalmazható.

Rendszeres használat esetén a fájdalomérzete csökkenhet és el is múlhat. Betegeink arról számolnak be, hogy már az első otthoni kezelést követően jelentősen csökken a fájdalom.
A nyújtás következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, a kilépő idegek felszabadulhatnak a nyomás alól, a gerincoszlopa rugalmas állapotba kerülhet. Megszűnhet a fájdalma, gerince egészséges terhelhető lehet, és újra évezheti a mozgás örömét.

video_kezdokep_orvosi_velemenyek_dr_kresak_ilona_603x.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

„Amennyiben kopásos eredetű elváltozások állnak fenn, mindenképpen élni kell a gerincnyújtó pad adta lehetőséggel. Ajánlott kiegészíteni egy nyaknyújtó párna használatával, ami a tehermentesítést szolgálja.”

Dr. Kresák Ilona
Reuma és fizioterápiás főorvos

A gerincnyújtó pad használata egyszerű, könnyen megtanulható. Vásárlóinkat részletes használati videóval és telefonos vagy személyes tanácsadással segítjük. Célunk, hogy a hozzánk forduló betegek hatékony és eredményes kezelést kapjanak, mely segít véglegesen megszabadulni a fájdalmaktól.

ORVOSI GERINCKEZELŐ PADOK

kiromed-rovid-bemutato.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

Vásárlóik tapasztalatai

"

Elkerültem a műtétet

A férjem használja nyár óta, nyaki gerincsérve van, már alig tudta használni a bal karját és ujjait a folytonos zsibbadás miatt. Amióta "lóg" rajta, panaszmentes. Már csak heti 1x-2x használja az állapot fenntartása miatt. Szuper!! Bátran ajánlom!

Süveges Ildikó
"

Működik!

Nálam is működik! Nyaki gerinckopás miatt rengeteget fájt a fejem, nyakam. Két éve használom a gravitációs padot, nagyon jó állapotban van a gerincem.

Bartók Éva Mária
"

Nem reklámozni akarom, de tényleg a legjobb megoldás gerincsérvre!

Amikor megrendeltem naponta többször használtam, mert a nyaki gerincsérvem miatt szinte összeakadtak a csigolyáim, fájt a nyakam, a lapockáim, a hátam, a karjaim. Kb. egy hónap alatt úgy rendbe rakott, hogy az ősz beállta után, sőt egész télen nem voltak problémáim.
Ha nagyobbat emelek, és megint érzem a nyakamban az "akadást", most már csak akkor használom.
Nagyon jó, hónapokra elfelejtem, hogy sérvem van. Alkalmanként 15 perc kb.

Bázel Kriszta Marcali
termekoldal_elegedettsegigarancia.png

Szakértők véleménye a gerincnyújtó padról

szakertok-velemenye_gyori-zsolt.png
szakertok-velemenye_kelemen_pap-eva.png
szakertok-velemenye_daroczi-zoltan.png


Az Angliai Newcastle Egyetem Kórházában, Manjunath doktor és munkatársai, végeztek tanulmányt melynek célja a gravitációs pad eredményességének vizsgálata volt. Két csoportban kezeltek gerincbetegeket.

 


Az egyik csoport csak fizioterápiás kezelést kapott, a másik csoport ugyanazt a fizioterápiás kezelést és mellette naponta 3x10 perc gerincnyújtó padot használt. (Teeter). Harminc nap kezelést követően a 70,5% -kal csökkent a műtétre javasolt betegek száma a gerincnyújtó padot használók csoportjában.
Az elvégzett klinikai vizsgálat egyértelműen bizonyítja, hogy a gerincnyújtó pad terápiás alkalmazásával az állapot javulás, a gyógyulás folyamata gyorsítható. Megállapítható, hogy rendszeres használattal akár a műtét is elkerülhető.

Gerincprobléma esetén fontos, hogy az állapotának megfelelő, gyógyításra tervezett legjobb terméket válassza. Ahhoz, hogy ennek a feltételnek megfeleljen egy gerincnyújtó pad, több kritériumnak kell eleget tennie.

 Magyarországon egyedüliek vagyunk a gyógyításra tervezett orvosi gerincnyújtó padok kínálatában.
Padjaink orvosi regisztrációval, védjeggyel, tanúsítványokkal rendelkeznek.
Több ezer ember szavazott nekünk bizalmat és használja eredményesen termékeinket.

Orvostechnikai igazolás

KiroMED védjegy

KiroMED védjegy

Orvostechnikai igazolás

Kínálatunkban a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő prémium kategóriás gerincnyújtó padok is megtalálhatóak.
Minden termékünk statikai terhelhetősége, anyag minősége, kialakítása garantálja az Ön biztonságát.

Magyarország piacvezető orvostechnikai gerincnyújtó pad gyártó-forgalmazói vagyunk.

Óvakodjon az önjelölt feltalálók drága csodaszerkezeteitől és az olcsó tömegáruktól!

Válassza a megbízhatóságot minőséget!
Válasszon védjegyzett orvostechnikai eszközt!

termekoldal_5evgari.png
logo

Kiromed Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 98/B
Adószám: 25919280-2-09

+36 (52) 503-694
+36 (52) 503-695
+36 (30) 295-9284
kiromedkft@gmail.com

Cofidis áruhitel