A kosár üres

KiroMED nyaknyújtó párna

A nyaki fájdalom és a merevség a leggyakoribb betegség azok számára, akik sok időt töltenek a számítógép előtt.

A nyaki fájdalom és a merevség a leggyakoribb betegség azok számára, akik sok időt töltenek a számítógép előtt.
A nyaknyújtó párna különféle nyakproblémák kezelésére alkalmas felfújható eszköz, amely lazít a váll és a nyaki rész merevségén, és pihenteti az izmokat, szalagokat és porckorongokat.
Rehabilitációs eszközként is alkalmazható artrózis és porckorong sérv esetén, kiegészítő kezelésként. Nagyon fontos, hogy nem helyettesíti a gerincnyújtó orvostechnikai eszközeinket!
A KiroMED orvostechnikai eszközök kiegészítő termékeként tökéletes választás.
A nyakra helyezve, felfújva enyhén emeli a nyakat, így fejti ki jótékony hatását. A nyaknyújtó párna rendszeres használatával a fejfájásos panaszok is hatékonyan csökkenthetők. Nyújtási magassága 2 cm-től 15 cm-ig terjed.

Használat közben a következőkre figyeljen oda

A nyakban semmilyen szorítást vagy kényelmetlenséget nem szabad éreznie. Ha a használat folyamán kábultságot, szédülést, hányingert vagy újszerű fájdalmat tapasztal, azonnal vegye le a nyaknyújtót! A gumicsövet ne tegye ki semmilyen húzó, szúró vagy vágó erőhatásnak! Tartsa elzárva erős hőhatástól, sugárzó napfénytől, nedvességtől, valamint olaj ne kerüljön az eszközre!

TILOS az eszköz használata: nyaki ér problémákban vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek, vérzékenység vagy daganatos betegség esetén, fertőző bőrbetegség esetén az eszközzel érintkező bőrfelületen, valamint vízben!

nyak_01.jpg
1.
nyak_02.jpg
2.

A nyaknyújtó párna használata

  • Kényelmesen ülve helyezze a nyaka köré úgy, hogy az eszköz nyitott oldala elől legyen, valamint a pumpa és a cső a bal oldalon legyen.
  • Kapcsolja össze a tépőzárakkal a két oldalt!
  • Ellenőrizze, hogy a pumpa melletti szelep zárva legyen (óra járásának megfelelően)!
  • Pumpálja az eszközt addig, amíg azt érzi, hogy már nem kell saját erővel tartania a fejét, az eszköz távolítja azt a vállától!
  • Zárja be a kék szelepet: gördítse le a pumpa irányába teljesen a recés hengert! (1. kép)
  • Maradjon így 5-15 percig! Fokozatosan növelje a használat idejét, kezdje 5 perccel, majd naponta 2 perccel emelje!
  • A nyújtás végeztével nyissa ki a kék zárat és nyissa ki lassan a pumpa fölötti szelepet, engedje ki a levegőt az eszközből, az óra járásával ellentétes irányba tekerve! (2. kép)
  • Használat során, ha szédül vagy rosszul érzi magát, rögtön engedje ki a levegőt, az óra járásával ellenkező irányba tekerve a szelep zárját.

Amennyiben olyan egészségügyi problémái vannak, amely megkérdőjelezheti az eszköz használatát, konzultáljon előtte orvosával! Gyermek nem használhatja, gyermek elől elzárva tartandó!

VIDEÓ

KiroMED védjegy
KiroMED védjegy
9 750 Ft
+
Kosárba
Ikonok

A forintban megjelenített ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza.

logo

Kiromed Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 98/B
Adószám: 25919280-2-09

+36 (52) 503-694
+36 (52) 503-695
+36 (30) 295-9284
kiromedkft@gmail.com

Cofidis áruhitel