A kosár üres

Sport és megelőzés

Sportolás utáni nyújtásra, a derékfájdalmak megelőzésére

Tünetek

Beszéltünk róla, hogy a kor előrehaladtával és a nem megfelelő tartástól, rossz terheléstől a porckorongokra ható nyomás miatt a porckorongsérv kialakulásának egyre nagyobb a valószínűsége, melyet  más tényezők is befolyásolnak, mint a genetika, táplálkozás stb.
Sportolás közben, a gerincre ható erők miatt a terhelés mindenképpen megnövekszik.
A csigolyákra és a porckorongokra irányuló erőteljes nyomás,  jelentősen növeli a fájdalmat okozó degeneratív elváltozásoknak, a sérves állapot kialakulásának a kockázatát
Sportolás után levezetésképpen általánosan nyújtjuk a végtag izmait, csökkentve a feszültséget, az ízületek terhelését, megelőzve az izomgörcsöket, javítva az izom struktúráját.

A gerincünkről rendszerint elfelejtkezünk, pedig a gerincoszlopunk statikailag folyamatosan  nagy terhelésnek van kitéve és az egyik legjobban igénybevett izomcsoport veszi körül. A nyújtása sem egyszerű, hisz állandó jelleggel tartja a felsőtestünket és folyamatosan terhelt és feszül.

A gerincnyújtó padok azon csoportja, melyek sportolás utáni nyújtásra vannak tervezve, könnyedén alkalmasak a gerinc körüli izmok relaxálására, csökkentve ezzel a porckorongokra nehezedő nyomást, folyadékot juttatva a porckorong belsejébe. Leginkább a súlyokkal történő edzőtermi mozgást követően lenne szükség a gerinc tehermentesített nyújtására.

A gerincnyújtó készülékek remekül illeszkednek az edzőtermi gépekhez, elhelyezésük is egyszerű a teremben, de edzés után a saját otthonában is nyújthat bárki.
Megelőzési szándékkal azoknak is ajánlott a gerincnyújtók rendszeres használata, akik nem sportolnak aktívan, de munkájuk, életmódjuk miatt a gerincre jutó terhelés erőteljes.


Ez a természetes gerincnyújtási módszer lehetővé teszi, hogy a gerince ugyanannak a súlynak a segítségével nyúljon, amely függőlegesen összenyomta. Ez gyakorlatilag a felső testünk súlya.

video_kezdokep_sport_es_megelozes_2.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy ha a gerincet fordított helyzetben nyújtjuk, a csigolyák eltávolodnak egymástól, növekszik a köztük lévő távolság, ez lehetővé teszi, hogy a porckorongok hidratálódjanak és tápanyaghoz jussanak.

A hidratált porckorongok mérete megnövekszik, teherbírásuk nő, a kilépő idegek felszabadulnak a nyomás alól, csökken az izomfeszültség, a gerincoszlop rugalmas állapotba kerül, a csigolyák rendeződnek.

A gerinckezelő eszköz megfizethető, természetes, egyszerűen és könnyen működtethető, melyet otthona kényelmében használhat. Ez a terápiás módszer bizonyítottan alkalmas arra, hogy a csigolyákat eltávolítva egymástól, lazítsa és egészséges állapotba hozza gerincét.

Könnyed használat

Nem igényel különösebb előkészületet, egyszerű és biztonságos.

Rögzítsd a lábtartót!

A testmagasságodnak megfelelően állítsd a lábtartó hosszát! A skála segít.

Állítsd be a dőlésszöget!

Előre fixáld mennyire menjen hátra a pad! Kezdetben, csak enyhe dőlésszög javasolt.

Zárd a lábrögzítőt!

A láb rögzítése a bokánál történik, kényelmes kengyelben.

Dőlj hátra és nyújtsd a gerinced!

A karod felemelésével könnyedén átfordul a pad a kívánt pozícióba, biztosítva a hatékony nyújtást.

Vásárlóink arról számolnak be, hogy már az első otthoni kezelést követően a gerincnyújtó pad használata oldja az izomfeszültséget, így könnyed, relaxált érzetet ad.

A rendszeres nyújtás következtében a kilépő idegek felszabadulhatnak a nyomás alól, a gerincoszlopa rugalmas állapotba kerülhet. Megszűnhet a befeszülésből következő fájdalma, gerince egészséges, terhelhető lehet, és újra élvezheti a mozgás örömét.

kiromed-rovid-bemutato.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

Vásárlóik tapasztalatai

"

Sportolóknak mindenképpen ajánlanám!

Sokat sportolok, prevenció céljából vásároltam meg a KiroMED padot. A weboldal alapján ezt a céget tartottam a leghitelesebbnek. Lassan 1 hónapja használom a padot, 60 fokban, napi többször pár percre. Érzékelek pozitív változásokat, sejtem, hogy a pad a "felelős" ezekért: regenerációs idő edzések után mintha csökkenne, illetve jobb a tartásom. Az ügyfélszolgálat munkájával abszolút elégedett vagyok. Sportolóknak mindenképpen ajánlanám a padot megelőzés céljából.

Németh Gábor, 24 éves Budapest
"

Nagyon kellemes érzés!

A hanyag testtartásom miatt vásároltam a KiroMED Gerincnyújtó Padot. Vásárlásomnál nagy szerepet játszott az ár-érték arány. Egy hónapja használom a padot, érzem, ahogy nyúlik a gerincem, nagyon kellemes érzés. Az ügyfélszolgálattal maximálisan meg vagyok elégedve. A hát és gerinc problémával rendelkezőknek ajánlanám a KiroMED Gerincnyújtó padot!

Melis Mihály, 47 éves Szarvas
"

Hogy lehet enélkül élni?

A tevékenységem kiegészítéséhez kerestem kifejezetten gerincnyújtó padot. Napi szinten használom magam is és a vendégeim is szívesen kipróbálják, még akkor is, ha nem hátfájdalmakkal jöttek hozzám, csak felfrissülni. Rengeteg pozitív tapasztalatom van a KiroMED paddal kapcsolatban, például javult a keringésem, a hátamban könnyedség érzés jelentkezik néhány perc után. A "beállt" csípőmet 15 perc nyújtás helyrehozta.

Kiváló ügyfélkezelés! A kollégák rendkívül készségesek voltak és kedvesek! És nagyon gyorsan megérkezett a termék. Nagyon elégedett vagyok az ügyfélkezeléssel és köszönöm, nagyon elégedett vagyok a szerkezettel. Stabil, erős, jó terméknek tartom. Masszőrként mindenkinek ajánlom a terméket (nem is tudom, hogy lehet enélkül élni.)

Széles Ildikó 40 éves masszőr, Budapest

Szakértők véleménye a gerincnyújtó padról

szakertok-velemenye_szoke-szonja.png
szakertok-velemenye_bezzegh-zoltan.png
szakertok-velemenye_mezei-judit.png

Gerincprobléma esetén fontos, hogy az Önnek megfelelő, legjobb terméket válassza. Ahhoz, hogy ennek a feltételnek megfeleljen egy gerincnyújtó pad, több kritériumnak kell eleget tennie.

Magyarországon egyedüliek vagyunk a gyógyításra tervezett orvosi gerincnyújtó padok kínálatában.
Padjaink orvosi regisztrációval, védjeggyel, tanúsítványokkal rendelkeznek.
Több ezer ember szavazott nekünk bizalmat és használja eredményesen termékeinket.

A KiroMED gerincnyújtó padok egyes típusai a sportolás, megelőzés feladatára lettek fejlesztve.

Orvostechnikai igazolás

KiroMED védjegy

KiroMED védjegy

Orvostechnikai igazolás

Kínálatunkban a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő prémium kategóriás gerincnyújtó padok is megtalálhatóak.
Minden termékünk statikai terhelhetősége, anyag minősége, kialakítása garantálja az Ön biztonságát.

Magyarország piacvezető orvostechnikai gerincnyújtó pad gyártó-forgalmazói vagyunk.

Óvakodjon az önjelölt feltalálók drága csodaszerkezeteitől és az olcsó tömegáruktól!

Válassza a megbízhatóságot minőséget!
Válasszon védjegyzett orvostechnikai eszközt!

termekoldal_5evgari.png
logo

Kiromed Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 98/B
Adószám: 25919280-2-09

+36 (52) 503-694
+36 (52) 503-695
+36 (30) 295-9284
kiromedkft@gmail.com

Cofidis áruhitel