A kosár üres

Műtét utáni rehabilitáció

A gerincnyújtó pad használatát szakorvosi javaslatra kezdje el!

Tünetek

Magyarországon a porckorongsérv műtét, az egyik leggyakoribb műtét a gerincsebészetben. A gerincsérv kezelésének többféle konzervatív módja létezik, amennyiben a kezelések nem vezetnek eredményre, kínzó, csillapíthatatlan fájdalom, esetleg inkontinencia, bénulás jelentkezhet, műtétet javasolnak.

Elsősorban a műtét és az altatás kockázatai, valamint a hosszú felépülés miatt tesznek meg mindent a betegek a műtét elkerülése érdekében. A munkába való visszatérés a legtöbb esetben fizikai munka esetén 10-12 hét (három hónap!), szellemi munka esetén 6-8 hét. Mindez függ az egyéni fizikai állapottól, kortól, regenerálódási képességtől.

A szakemberek véleménye megegyezik abban, hogy csak akkor érdemes a porckorongsérv műtéti kockázatát ill. a hosszú felépülési időt vállalni, ha nincs már más megoldás és fennáll a további egészségkárosodás lehetősége.

Minden porckorongsérv műtéten átesett betegnek a jövőre nézve fontos szem előtt tartania, hogy a műtéttel túlnyomó részt, a porckorongnak csak a kiboltosuló (kitüremkedett) lágy magrésze kerül eltávolításra (kimetszésre), a problémát okozó elöregedett porckorong a helyén marad. Egy sikeres műtét nem állítja meg a degeneratív folyamatokat és nem szünteti meg a porckorongsérvet kiváltó tényezőket.
Ez azt jelenti, hogy egyrészt a műtét nem jelent garanciát az újabb kiboltosulás kialakulása ellen (kiújulhat a porckorongsérv) másrészt szintén nincs garancia arra, hogy másik porckorongnál ne kezdődjön el egy kiboltosulás, aminek a vége ugyanaz a fájdalmas sérves állapot.

video-gerincserv-kialakulasa.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

A porckorongsérv műtéten átesett betegek orvosi kontroll alatt végzett rehabilitációja is határozottan javasolja, a teljes gerinc egészségének javítását, pontosan azzal a szándékkal, hogy elkerülje a beteg az újabb porckorong sérvet. Ez elsősorban életmód váltást feltételez, rendszeres gyógytorna, egyénre szabott sportolás.

MEGOLDÁS LEHET A GERINC TERÁPIÁS NYÚJTÁSA

A közel évtizedes tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy az orvosi eszköz minősítésű gerincnyújtó padok remekül illeszthetőek a rehabilitációhoz és az azt követő életmódváltáshoz. Végtelenül egyszerű otthoni használata és a minimális időigénye miatt, bárki beillesztheti a napi rutinjába. A gerincnyújtó pad terápiás jellegű alkalmazása hatékonyan támogatja a gyógyulási folyamatot, a porckorongok egészséges állapotának megőrzését, fenntartását. Az egyénre szabott rehabilitáció segíti a műtét utáni felépülést, a munkába és a mindennapi életbe történő mihamarabbi visszatérést.

Rendszeres használatával elkerülhetővé válhat a porckorongsérv újbóli kialakulása, a degeneratív elváltozások, leépülések folyamata késleltethető.
A porckorongok tápanyag felvétele és folyadékkal telítettsége biztosítható, a gerincoszlop rugalmas terhelhető állapota hosszú távon megtartható.

gerincserv-kezelese.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

Fontos megérteni a gerincnyújtó padok működését ahhoz, hogy akár Ön, akár a szakorvos megfelelő képet kapjon, hogyan is segít, miben több a gerincnyújtó pad a többi rehabilitációs eszköznél.

Az orvostechnikai eszköz besorolású gerincnyújtó padjaink szerkezeti kialakítása, mechanikai biztonsága, funkcionalitása a hatékony kezelést célozza.
A gerincnyújtó pad használatának sarkalatos pontja, a leginkább a porckorongokra ható húzóerő beállításának kérdése.

Azok a szakorvosok, akik nem ismerik a gerincnyújtó padok működését, nem javasolják az esetleges túl erős húzóhatás miatt.
Ez a kijelentés egy tévedés, ami tájékozatlanságból fakad.


Az orvostechnikai eszköz minősítésű gerincnyújtó padjaink mindegyikén finoman beállítható a kívánt húzóerő. A gerincnyújtó pad működésének lényege, hogy a pad fekvő felületén a bokánál rögzített test, egy előzőleg beállított dőlésszögben elfordul úgy, hogy a láb magasabbra kerül a fejnél. A végállás (dőlésszög) a használat előtt beállítható, ez a fixált dőlésszög határozza meg a húzóerőt is. Logikusan, minél meredekebb szöget használunk, annál erősebb a húzóhatás, és ez természetesen visszafelé is igaz.

Amennyiben vízszintesre állítja a gerincnyújtó padot, akkor gyakorlatilag olyan mintha ágyon feküdne, nincs sem húzóerő, sem nyomóerő a porckorongon.
Ha a vízszinteshez képest csak egy kicsit döntjük meg a padot, és a fej lejjebb kerül, akkor megjelenik egy kis húzóerő a gerinc teljes szakaszán. Ez lehet akár egy enyhe 20 fokos dőlésszög, itt már fellép egy húzóerő, ami hat a gerincoszlopra, viszont alig érezzük. Ha tovább fordítjuk a padot és a fej lejjebb, a lábrész magasabbra kerül, akkor a húzóerő is növekszik.
Tehát a dőlésszöget, ezzel együtt a húzóerőt be lehet állítani a kívánt szintre, ami az aktuális állapothoz szükséges. Ezzel a módszerrel hatékony segítséget adhat a gerince egészségének javításához.

A gerinckezelő eszköz megfizethető, természetes, egyszerűen és könnyen működtethető, melyet otthona kényelmében használhat. Ez a terápiás módszer bizonyítottan alkalmas arra, hogy a csigolyákat eltávolítva egymástól, csökkentheti és megszüntetheti a fájdalmat. Késleltetheti és megállíthatja a porckorong degeneratív elváltozásainak folyamatát.

Könnyed használat

Nem igényel különösebb előkészületet, egyszerű és biztonságos.

Rögzítsd a lábtartót!

A testmagasságodnak megfelelően állítsd a lábtartó hosszát! A skála segít.

Állítsd be a dőlésszöget!

Előre fixáld mennyire menjen hátra a pad! Kezdetben, csak enyhe dőlésszög javasolt.

Zárd a lábrögzítőt!

A láb rögzítése a bokánál történik, kényelmes kengyelben.

Dőlj hátra és nyújtsd a gerinced!

A karod felemelésével könnyedén átfordul a pad a kívánt pozícióba, biztosítva a hatékony nyújtást.
A gerincnyújtó pad használatát szakorvosi javaslatra kezdje el! Az Ön egészségi állapotának legmegfelelőbb terápiát mindenképpen egyeztesse kezelő orvosával!
video_kezdokep_orvosi_velemenyek_dr_kresak_ilona_603x.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

„A derékfájdalom nem a kor függvénye. Ezekben a betegségekben a gerincnyújtó pad nagyon előnyös és hosszú távon is tünetmentes állapotot idézhet elő.”

Dr. Kresák Ilona
Reuma és fizioterápiás főorvos

Használata nem igényel előkészületet, bármikor ráfeküdhet, kellemes relaxálást fog érezni, és a feszültség csökkenését a gerinc körüli izmokban.

A nyújtás következtében a csigolyák közötti távolság nő, a gerincoszlopa rugalmas állapotba kerülhet. Napi 5-15 perces alkalmazása könnyed pihentető érzetet ad, testi-lelki felüdülést jelent. Megelőzheti az újabb sérv kialakulását, a műtött csigolyát tehermentesítheti, gerince egészséges, terhelhető lehet, és újra évezheti a mozgás örömét.

A gerincnyújtó pad használata egyszerű, könnyen megtanulható. Vásárlóinkat részletes használati videóval és telefonos vagy személyes tanácsadással segítjük. Célunk, hogy a hozzánk forduló betegek hatékony és eredményes kezelést kapjanak, mely segít véglegesen megszabadulni a fájdalmaktól.

kiromed-rovid-bemutato.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

VásárlóiNk tapasztalatai

"

A KiroMED pad használata óta nincs lábzsibbadás, gerincfájás, szinte semmi fájdalom. Volt egy hatalmas kiszakadt porckorongsérvem, amit csak műtéti beavatkozással tudtak rendbehozni. A felépülésben rengeteget segített a pad. Az orvosok azt mondták, hogy öt kilónál többet nem emelhetek, én ennek ellenére nagy súlyokkal edzem, amit a padnak köszönhetek. Hát ennyi, nagyon jó! Mindenkinek ajánlom.

Rulek Gábor
"

Gerincsérvvel műtöttek. KiroMED padot vettem, ár-érték arányban a legjobbnak találtam. Műtét után 3 hónappal kezdtem el használni. Naponta kétszer kb 60 fok. Javult a tartásom, nem fáj a derekam. MINDENKINEK ajánlom a gerincnyújtó padot!

Taskó Andrea 49 éves, Nyíregyháza

Szakértők véleménye a gerincnyújtó padról

szakertok-velemenye_kelemen_pap-eva.png
szakertok-velemenye_daroczi-zoltan.png
szakertok-velemenye_mezei-judit.png


Az Angliai Newcastle Egyetem Kórházában, Manjunath doktor és munkatársai, végeztek tanulmányt melynek célja a gravitációs pad eredményességének vizsgálata volt. Két csoportban kezeltek gerincbetegeket.


Az egyik csoport csak fizioterápiás kezelést kapott, a másik csoport ugyanazt a fizioterápiás kezelést és mellette naponta 3x10 perc gerincnyújtó padot használt. (Teeter). Harminc nap kezelést követően a 70,5% -kal csökkent a műtétre javasolt betegek száma a gerincnyújtó padot használók csoportjában.
Az elvégzett klinikai vizsgálat egyértelműen bizonyítja, hogy a gerincnyújtó pad terápiás alkalmazásával az állapot javulás, a gyógyulás folyamata gyorsítható. Megállapítható, hogy rendszeres használattal akár a műtét is elkerülhető.

Gerincprobléma esetén fontos, hogy az állapotának megfelelő, gyógyításra tervezett legjobb terméket válassza. Ahhoz, hogy ennek a feltételnek megfeleljen egy gerincnyújtó pad, több kritériumnak kell eleget tennie. 
Magyarországon egyedüliek vagyunk a gyógyításra tervezett orvosi gerincnyújtó padok kínálatában.
Padjaink orvosi regisztrációval, védjeggyel, tanúsítványokkal rendelkeznek.
Több ezer ember szavazott nekünk bizalmat és használja eredményesen termékeinket.

Orvostechnikai igazolás

KiroMED védjegy

KiroMED védjegy

Orvostechnikai igazolás

Kínálatunkban a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő prémium kategóriás gerincnyújtó padok is megtalálhatóak.
Minden termékünk statikai terhelhetősége, anyag minősége, kialakítása garantálja az Ön biztonságát.

Magyarország piacvezető orvostechnikai gerincnyújtó pad gyártó-forgalmazói vagyunk.

Óvakodjon az önjelölt feltalálók drága csodaszerkezeteitől és az olcsó tömegáruktól!

Válassza a megbízhatóságot minőséget!
Válasszon védjegyzett orvostechnikai eszközt!

termekoldal_5evgari.png
logo

Kiromed Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 98/B
Adószám: 25919280-2-09

+36 (52) 503-694
+36 (52) 503-695
+36 (30) 295-9284
kiromedkft@gmail.com

Cofidis áruhitel