A kosár üres

Munkahelyi egészségmegőrzés

Munkahelyi felhasználásnál fontos, hogy strapabíró, gyógyításra tervezett terméket válasszon

Tünetek

A munkahelyen éljük az életünk jelentős részét és a munkaadók folyamatos, hatékony munkát várnak dolgozóiktól. A táppénzes állományban eltöltött idő jelentős része tudható be, a hát- nyak-derék fájdalmaknak és az ezekből kialakuló komolyabb problémáknak. Mindez az életformánk hozadéka, a napi több órás ülőmunka kifejezetten erősíti a degeneratív elváltozások kialakulásának lehetőségét.

Mit tehetünk ez ellen?
A munkahelyi ergonomikus munkakörnyezet kialakítása trendi, de elég költséges, emiatt csak kevés munkahely tudja ezt biztosítani.
A céges masszőr szintén nem olcsó és igazodni kell az időbeosztáshoz, ezzel rontva a munka hatékonyságát.
A különböző caffeteriában használt szolgáltatások lehetőségei a munkaidőn túlra korlátozódnak, amikor már előtérbe kerülne a család és a magán jellegű elfoglaltságok, és ezek nem kompenzálják kellőképpen a napi 8 órás folyamatos terhelést.

A betegségben töltött táppénzes napok száma is indokolja, hogy a munkaadók nagyobb figyelmet fordítsanak a munkavállalóik egészségére, kiemelten a mozgásszervi eredetű gerincproblémákra, amivel a felnőtt lakosság több mint 80%-a küzd.
Erre kiváló és valóban mindenki számára elérhető eszköz a megfelelő, munkahelyi egészségvédő gerincnyújtó pad.
Tanulmány bizonyítja, hogy az orvosi eszköz minősítésű gerincnyújtó padok, napi pár perces használattal, hatékony segítséget nyújtanak a mozgásszervi eredetű gerinc fájdalmak ellen, valamint a megelőzésben is fontos szerepet kapnak.

gerincserv-kezelese.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

A munkahelyen viszonylag alacsony költséggel megvalósítható a készülék elhelyezése, mely akár több tucat munkatársat is kiszolgál.
A dolgozók a munkamenethez igazítva, bármikor használhatják és néhány perc időráfordítással fizikailag relaxáltan, szellemileg felfrissülve, lendületesebben folytathatják feladatukat
A munkáltatónak több előnye is származik a gerincnyújtó padok alkalmazásából, úgy mint jobb munkakedv, hatékonyabb munkavégzés, dinamikusabb feladatmegoldás, megbecsülés kifejeződése a dolgozók felé, csökkenő táppénzállomány és hiányzás.

Tudjuk azt, hogy a cégvezetők olyan eszközt keresnek, amely valóban hatékony, nem terheli túl a költségkeretet és egyszerű a használata.
Az általunk forgalmazott padok teljesítik ezeket az elvárásokat, népszerűek a dolgozók körében.
Jellemzően kicsi a helyigénye, bármilyen irodában 2 négyzetméteren használható, egyszerű beüzemelni és működtetni, könnyen áthelyezhető.
Más munkahelyi egészségmegőrző eszközökkel összehasonlítva is lényegesen költségkímélőbb, és valóban kiváló hosszú távú befektetés.
Kimondottan jó döntés az alkalmazottak egészségének javítására és megfelelő eszköz arra, hogy munkaidőben, minimális időráfordítással növeljük a munkavégzés hatékonyságát.


Nem igényel nagyobb beruházást, kis helyen elfér, nem kell fúrni, faragni bontani, és egy külön helységet biztosítani a használatához.
Munkahelyi felhasználásnál fontos, hogy strapabíró, gyógyításra tervezett terméket válasszon. Ahhoz, hogy ennek a feltételnek megfeleljen egy gerincnyújtó pad, több kritériumnak kell eleget tennie.
A gerinckezelő eszköz megfizethető, természetes, egyszerűen és könnyen működtethető.

Könnyed használat

Nem igényel különösebb előkészületet, egyszerű és biztonságos.

Rögzítsd a lábtartót!

A testmagasságodnak megfelelően állítsd a lábtartó hosszát! A skála segít.

Állítsd be a dőlésszöget!

Előre fixáld mennyire menjen hátra a pad! Kezdetben, csak enyhe dőlésszög javasolt.

Zárd a lábrögzítőt!

A láb rögzítése a bokánál történik, kényelmes kengyelben.

Dőlj hátra és nyújtsd a gerinced!

A karod felemelésével könnyedén átfordul a pad a kívánt pozícióba, biztosítva a hatékony nyújtást.
Magyarországon egyedüliek vagyunk a gyógyításra tervezett orvosi gerincnyújtó padok kínálatában. Padjaink orvosi regisztrációval, védjeggyel, tanúsítványokkal rendelkeznek. Munkahelyi egészségmegőrző eszközként cégek, vállalkozások számára költségként elszámolhatóak, az áfa visszaigényelhető.  A munkahelyi egészségmegőrző kategóriában azzal is kiemelkedünk, hogy termékeink regisztrált orvostechnikai eszközök. Több ezer ember szavazott nekünk bizalmat és használja eredményesen termékeinket, egyre több cég, vállalkozás keres meg minket a megfelelő gerincnyújtó pad munkahelyre történő beszerzése céljából.
video_kezdokep_orvosi_velemenyek_dr_kresak_ilona_603x.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

„Mozgásszervi szakemberként tudom ajánlani, a munkahelyek számára a munkahelyi egészségmegőrző program keretében, ezeknek a padoknak a használatát, amennyiben azt szeretnék, hogy dolgozóik panaszmentesen, jó közérzettel, jó egészségben végezzék a munkájukat.”

Dr. Kresák Ilona
Reuma és fizioterápiás főorvos

A gerincnyújtó pad használata egyszerű, könnyen megtanulható. Vásárlóinkat részletes használati videóval és telefonos vagy személyes tanácsadással segítjük. Célunk, hogy a hozzánk forduló betegek hatékony és eredményes kezelést kapjanak, mely segít véglegesen megszabadulni a fájdalmaktól.

ORVOSI GERINCKEZELŐ PADOK

kiromed-rovid-bemutato.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

Vásárlóik tapasztalatai

"

Elkerültem a műtétet

Annak, hogy munkámból kifolyólag sokat kellett a számítógép mellett ülnöm, meg lett az eredménye. Márciusban L5 porckorongsérvet (gerincsérvet) diagnosztizáltak nálam, de a CT nélkül is ki lehetett találni, mert az összes tünetet produkáltam. Fájdalomcsillapítót kellett szednem, a jobb lábam úgy fájt, hogy nem tudtam aludni, zsibbadtak a lábujjaim, és nem tudtam lábujjhegyre állni. Se ülni, se autózni nem tudtam, ami pedig a munkámhoz szükséges lett volna. A neurológus felírta a fájdalomcsillapítót, 10 alkalmas fizikoterápiát az elgyengült izmom stimulálására és útnak engedett.

Úgy gondoltam, hogy ez kevés lesz a gyógyuláshoz, elkezdtem tehát keresgélni az interneten, bizakodtam, hogy akár meg is gyógyulhatok. Az interneten láttam meg a gerincnyújtó padot.

A KiroMED-et választottam, mert jó az ár-érték aránya és megbízható. Miután megkaptam, könnyű volt összeszerelni- rögtön ki is próbáltam. Először csak rövid ideig tudtam függeszkedni, de később egyre hosszabb időt tudtam rajta tölteni. Az első időkben mivel táppénzen voltam gyakran csak úgy "felugrottam" rá és hamarosan éreztem az eredményt is. Már egyre kevésbé fájt a lábam és a zsibbadás is elmúlt.

Ma már csak egy kis diszkomfort érzet maradt a jobb lábamban, de az is csökken. Ma is naponta használom, nagyon jól lehet relaxálni rajta. Látva a javulásomat, férjem is el kezdte használni, ugyan nem naponta, de hetente kétszer-háromszor ő is felfekszik rá. Számára is kellemes kikapcsolódás lett. Ma már nincs problémám, végezhetem a munkám. Nagyon köszönöm, hogy termékükkel hozzájárultak az egészségem visszaszerzéséhez és elkerültem a műtétet.

H. Margit Szekszárd
"

A Budapest Bank számára kiemelten fontos, hogy segítsen munkavállalóinak egészségük megőrzésében. Ehhez évről évre számos lehetőséget biztosítunk, egyebek mellett egészségügyi szűrőprogramokat, sportnapokat, spotbérlettámogatást, előadásokat, az egészséges életmódot játékos formában népszerűsítő programokat, kampányokat. Ezen törekvéseink sorába jól illeszkedett a KiroMED Kft.-től vásárolt 3 gravitációs gerincnyújtópad, amelyeknek budapesti és békéscsabai központjainkban dolgozó munkatársaink a visszajelzések alapján nagyon örültek és rendszeresen használják azokat.

termekoldal_elegedettsegigarancia.png

Szakértők véleménye a gerincnyújtó padról

szakertok-velemenye_daroczi-zoltan.png
szakertok-velemenye_mezei-judit.png
szakertok-velemenye_gyori-zsolt.png


Az Angliai Newcastle Egyetem Kórházában, Manjunath doktor és munkatársai, végeztek tanulmányt melynek célja a gravitációs pad eredményességének vizsgálata volt. Két csoportban kezeltek gerincbetegeket.


Az egyik csoport csak fizioterápiás kezelést kapott, a másik csoport ugyanazt a fizioterápiás kezelést és mellette naponta 3x10 perc gerincnyújtó padot használt. (Teeter). Harminc nap kezelést követően a 70,5% -kal csökkent a műtétre javasolt betegek száma a gerincnyújtó padot használók csoportjában.
Az elvégzett klinikai vizsgálat egyértelműen bizonyítja, hogy a gerincnyújtó pad terápiás alkalmazásával az állapot javulás, a gyógyulás folyamata gyorsítható. Megállapítható, hogy rendszeres használattal akár a műtét is elkerülhető.

Gerincprobléma esetén fontos, hogy az állapotának megfelelő, gyógyításra tervezett legjobb terméket válassza. Ahhoz, hogy ennek a feltételnek megfeleljen egy gerincnyújtó pad, több kritériumnak kell eleget tennie. 
Magyarországon egyedüliek vagyunk a gyógyításra tervezett orvosi gerincnyújtó padok kínálatában.
Padjaink orvosi regisztrációval, védjeggyel, tanúsítványokkal rendelkeznek.
Több ezer ember szavazott nekünk bizalmat és használja eredményesen termékeinket.

Orvostechnikai igazolás

KiroMED védjegy

KiroMED védjegy

Orvostechnikai igazolás

Kínálatunkban a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő prémium kategóriás gerincnyújtó padok is megtalálhatóak.
Minden termékünk statikai terhelhetősége, anyag minősége, kialakítása garantálja az Ön biztonságát.

Magyarország piacvezető orvostechnikai gerincnyújtó pad gyártó-forgalmazói vagyunk.

Óvakodjon az önjelölt feltalálók drága csodaszerkezeteitől, és az olcsó tömegáruktól!

Válassza a megbízhatóságot minőséget!
Válasszon védjegyzett orvostechnikai eszközt!

termekoldal_5evgari.png
logo

Kiromed Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 98/B
Adószám: 25919280-2-09

+36 (52) 503-694
+36 (52) 503-695
+36 (30) 295-9284
kiromedkft@gmail.com

Cofidis áruhitel