A kosár üres

DuoLife Collagen - 100% -ban természetes étrend-kiegészítő

DuoLife COLLAGEN ital - 100% -ban természetes étrend-kiegészítő. Cukormentes mangó alapú üdítő, frissítő ital, mely támogatja az egészséges ízületek, csontok, inak, a test minden szövetének megerősítését.

Kiknek ajánljuk?

Olyan emberek számára készült, akik azon kívül, hogy kívül és belül is fiatalosságot akarnak biztosítani maguknak, rendkívül fontosnak tartják a mozgásszervi rendszerük olajozott működését is.

A kollagén nemcsak a fiatalos megjelenés, hanem mindenekelőtt a test rugalmasságának nélkülözhetetlen eleme. A kollagén hiánya különféle kellemetlenségekhez, sőt betegségekhez vezethet.

Az antioxidánsokkal dúsított folyékony DuoLife Collagen biztosítja az ízületi porcok és a csontok optimális működését, segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, véd az idő előtti öregedéstől, és egészségesebbé teszi a hajat és a körmöket. Hatóanyagok egyedi összetétele a bőr, a csontok és az ízületek egészséges állapotának támogatása érdekében. Továbbá növényi kivonatok, amelyek a szilícium-dioxid és az antioxidánsok gazdag forrása, az erős haj és a gyönyörű körmök érdekében.

duolife_foto_video_kezdokep_683x.jpg
A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

Mi is az a kollagén?

A kollagén neve görög eredetű, ragasztót jelent. A kollagén a szervezetben a leggyakrabban előforduló fehérje, és számos szövethez, köztük a bőrhöz, izmokhoz, csontokhoz, ínakhoz, az agyhoz és a szívhez ad formát, erőt és épséget. Fontos szerepet játszik a sejtek közötti tér felépítésében, a kötőszövetek rugalmasságáért felel, valamint a csontok rugalmasságában is jelentős szerepet játszik csakúgy, mint a porcszövet felépítésében. Elengedhetetlen a lágy porc, szövetek, izom, ízületek egészséges állapotának fenntartásához, biztosítja az ízületi porc és csontok optimális működését. Strukturális fehérje, mely vízben gyakorlatilag oldhatatlan, érdemes oldott formában fogyasztani gyorsan felszívódik, így hatékonyan épül be.
Az életkor előrehaladtával egyre fokozottabban, átlagosan 40 éves kortól jelentősen csökken a termelődése.

Mi történik, ha nincs elegendő kollagén a testben?

Megjelennek az osteoarthritis első jelei (a porc elvékonyodása és ennek következtében az ízületi fájdalom).
A porckorongok degenerációja – melyet fájdalom követhet.
A csontok egyre porózusabbak, rugalmatlanabbak és törékenyebbek.
Csökkenni kezd az izomtömeg.
A korongnyúlvány problémák merülnek fel (főleg az ágyéki és a nyaki részen).
A bőr egyre ráncosabb és rugalmatlanabb lesz.
A haj kezd elvékonyodni.
A köröm gyorsabban törik.

Megoldás lehet, a DuoLife folyékony kollagén.

A DuoLife Collagén hidrolizált tengeri halkollagén.

A tengeri kollagénnek számos előnye van, beleértve a kinyerés során a kollagén magasabb hozamát, a környezetbarát feldolgozást és a könnyebb felszívódást (mivel könnyebb molekulái vannak).
Ez az I. típusú kollagénre korlátozódik.

Az I-es típus a leggyakoribb, a szervezet minden szövetében jelen van: inak, bőr, csontok, porc, kötőszövet és fogak.
Az I. típusú kollagén rostok hihetetlenül erősek. Hatalmas nyomásnak képesek ellenállni törés nélkül, az I.-es típusú kollagén erősebb, mint az acél.

A folyékony kollagén az a fehérje molekula, ami felépítésében felelős a kötőszövetek rugalmasságáért, gyorsan felszívódik, így hatékonyan épül be.
A kollagén és más kötőszöveti alkotóelemek, mint például a hyaluronsav, a glükózamin és a kondroitin nem csak a bőr, hanem a porc és az ízületi folyadék megfelelő működéséhez is nélkülözhetetlenek, hatékonyak a fájdalomérzet megszűnésében, és pozitív hatással vannak a haj és a köröm jólétére is.

Tudományos vélemény a Kollagén kapcsán

"

A fiatal megjelenés, az optimális egészség és a fizikai alkalmasság megőrzése érdekében látni kell, mennyire fontos a belső szervek és a bőr, a haj és a köröm hidratálása és a rugalmassága. A szövetek - ahogy öregszenek és a kollagén veszteség következtében - egyre törékenyebbek lesznek. A természetes DuoLife Collagen, amely többek között antioxidánsokat, szilíciumot és hyaluronsavat tartalmaz, tökéletes megoldás az öregedéshez és a nemkívánatos tünetekhez kapcsolódó legtöbb problémára.

Dr. Piotr Kardasz, PhD
a DuoLife Tudományos Tanács elnöke
DuoLife Collagen-ben jelenlévő tápanyagok az egész szervezet kondíciójára hatnak, beleértve minden egyes struktúrája működését.
DuoLife Collagen egészség, fiatalság, kondíció csupán egyetlen termék révén, amely teljesen természetes, és a szervezet működését több oldalról hatékonyan támogató összetevőket tartalmaz.
"

Az édesanyám és én is isszuk a Duolife kollagént. Főleg a természetes összetétel miatt esett rá a választásunk. Kúraszerűen alkalmazzuk, pár hónapos szünetekkel.
Anyukám a térdízületi problémáira használja egyéb kezelések mellett, és azt tapasztaltuk, hogy a kúrák alatt enyhébbek a panaszai, sokkal jobb a térde állapota. Nekem sokat javított a hajam és a körmöm minőségén, mindkettő erősebb, fényesebb és gyorsabban nő, amikor fogyasztom. A bőrömre is jó hatással van. Elégedettek vagyunk a termékkel, mindenképp újra vásároljuk

B. Viktória

A kollagén és a hyaluronsav támogatja az ízületek megfelelő működését.  Az ízületi porc fiziológiai szerepének és regenerációjának nélkülözhetetlen elemei.

A glükozamin és a kondroitin kombinált alkalmazása adja a legjobb eredményt, biztosítva a csontok és ízületek megfelelő funkcióinak támogatását.

A mangó olyan vitaminok forrása, amelyek jótékony hatással vannak a bőr állapotára. Ez a gyümölcs egy magniferrin nevű glikozidot tartalmaz, amely antioxidáns hatású. A magniferin kivételesen erős antioxidáns tulajdonságai, valamint az UV sugárzás bőrre gyakorolt negatív hatásait kiegyenlítő képessége miatt a glikozidot széles körben alkalmazzák a kozmetikai iparban.

A tengeri kollagén
nagyon hasonlít az emberi kollagénhoz. Alapfunkciója a szervezetben a porc építése és az ízületek állapotának javítása. Ezenkívül fontos szerepet tölt be a sebgyógyulásban és a szövetek regenerációjában. Jelenléte biztosítja a bőr rugalmasságát és simaságát.

A rákfélékből nyert glükózamin-szulfát
olyan vegyület, amely támogatja csontrendszer egészséges működését. Az ízületi porc és az ízületi folyadék egyik alkotóeleme. Fokozza a porc terhelhetőségét és javítja ellenálló képességét, serkenti a porc-szintézist. Egyik alkotóeleme az ízületi porcnak és az ízületi tokokat kitöltő folyadéknak. Növeli az ízület túlterheléssel szembeni ellenállóképességét, serkenti a porc szintézisét.

A kondroitin
lehetővé teszi az ízület felszíni regenerálódását. Úgy működik, mint egy mágnes, amely vizet és tápanyagokat tartalmaz, és átviszi az ízületi porcra. Emellett fokozza a kalcium beépülését a csontokba, amely javítja a csontok és ízületek terhelhetőségét.

Az Acerola gazdag C-vitamin forrás, amely támogatja a kollagénszintézist. Simább és sugárzó bőrt eredményez, támogatja a az immunrendszert és felgyorsítja a sebgyógyulást.

A közönséges zsurló a flavonoidok, a kálium és a szilícium értékes forrása, mérsékli a haj őszülését, erősíti a körmöket és a hajszálakat. Emellett javítja a kötőszövet és a csontok szilárdságát és rugalmasságát.

A csalán szilíciumforrás amely elősegíti az anyagcserét és javítja a haj és köröm általános állapotát. A csalánban levő szilíciumvegyületek javítják a hámszövet, a kötőszövet, a csontok és a nyálkahártyák rugalmasságát. A szilícium szükséges a kollagénszintézishez is, mivel befolyásolja annak szerkezeti stabilitását, és elősegíti a szövetek regenerálódását.

A bambuszrügyek a szilícium természetes forrásai, amelyek javítják a kollagén és elasztin rostok szilárdságát és rugalmasságát. A bambusz szilíciumtartalma rendkívül magas, több mint 75%. Az A- és E-vitaminok zsírban oldódó vitaminok, amelyek erős antioxidáns hatást fejtenek ki a bőrben. Hatásukra a bőr jól hidratált, sima és fiatalos megjelenésűvé válik, a haj és a körmök erősek és egészégesek lesznek.

A Hyaluronsav elősegíti az optimális, a megfelelő viszkozitású ízületi folyadék-termelődést, és a bőrsejtek táplálása és regenerálódásának javítása révén optimalizálja a bőr állapotát. Belülről hidratálja a testet, a bőr mély rétegeiben lévő víztartalom növelésével, lelassítja a bőr öregedési folyamatait, elősegíti annak megfelelő működését, víztartalmának növekedését és rugalmasságát.

A DuoLife Collagén nem tartalmaz tartósítószereket és genetikailag módosított termékeket.
100%-ban természetes, folyékony hidrolizált-peptid kollagén.

DuoLife Collagen azok számára készítették, akik kívül-belül szeretnének fiatalságot biztosítani maguknak. Egyedülálló összetétel, antoxidánsokban gazdag, alkalmas az öregedési folyamatok elleni védelem támogatására, lassítja őket, és egyszerre sikeresen küzd a szabad gyökök ellen.

"

Nekem az eddig leginkább bevált és fogyasztható (mert egyáltalán nem mindegy az íz, az állag) kollagén a Duolife család terméke. Nincs édesítve, az íze kifejezetten üdítő, kicsit gyümölcsös, kicsit zöldséges zamatú. Frissít, a visszajelzések alapján mások is hasonlóan vélekednek róla. Mit tapasztaltam a kollagén kúra után? Az első héten semmit! A későbbiekben már érezhető volt a fájó térdízületek körül megjelenő furcsa buborékszerűség, mely felfogta a kopásokból eredő súrlódási fájdalmat. Kisimult az arcom. Tömöttebb lett a kötőszövetem. A hajam elképesztően besűrűsödött. Egyik ízületem sem fáj és nem érzékeny a frontokra. Csökkentette a szem alatti táskákat. Ez egy olyan dolo, amit eddig nem tapasztaltam. Tudom, hogy érik az, hogy "rásegítsek" egy kicsit a ránctalanításra, de egészen addig kihúzom természetes módszerekkel, amíg csak lehetséges. Szóval...Nagyon örülök, hogy szebb a szem körüli bőröm. És gondolj csak bele... Nem kell félned ezentúl a gyaloglások, kirándulások, túrázások alatt, hogy nem bírsz menni és fájdalmaid lesznek! Milyen jó dolog is járni a természetet és élvezni a szépségeit!

Forrás: www.parfumbubaj.hu/2019/04/duolife-collagen/

Ne várja meg a fizikai leépülést és a fájdalmat!
Rendelje meg most, kezdje el a kúrát!

VIDEÓ

KiroMED védjegy
KiroMED védjegy

JELLEMZŐK

Magas hatóanyag tartalma adagonként 2500 mg hidrolizált halkollagén
A DuoLife Collagen nemcsak kollagént, glükózamint, chondroitint és hialuronsavat tartalmaz, hanem értékes növényi kivonatokat is, amelyek szilícium-dioxidban (zsurló, csalán és bambuszrügy kivonatok) és C-vitaminban (acerola gyümölcs kivonat) gazdagok. Ezenkívül a termékben található összes növényi kivonat és mangó természetes antioxidáns források

ÖSSZETEVŐK

Mangó gyümölcspép, tengeri halbőrből származó kollagén (2500mg/50ml), glükózamin-szulfát rákfélékből (1000mg/50ml), C vitamin tartalomra standardizált acerola kivonat, cápából nyert kondroitinszulfát (300mg/50ml), csalánkivonat (250mg/50ml), szilícium dioxid tartalomra standardizált bambuszrügy kivonat, (150mg/50ml) szilícium dioxid tartalomra standardizált mezei zsurló kivonat, hialuronsav (50mg/50ml).

Hatóanyag

25 ml

50 ml

100 ml

C Vitamin

101,0 mg (126%*)

202,0 mg (252%*)

404,0 mg (504%*)

Szilícium-dioxid

75 mg

150 mg

300 mg

*NRV - Felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia érték

A kiegészítő készítéséhez felhasznált alapanyagok nem származnak genetikailag módosított szervezetekből.
A termék nem tartalmaz glutént – alkalmas a glutén intoleranciájú emberek számára. Speciális gyógyszerészeti üveg – a színezett üveg véd a fénytől és a hőmérséklet változásoktól, ellenálló az oldható ásványi anyagok felszabadításával szemben a belső felületről. Tartósítószereket és genetikailag módosított termékeket nem tartalmaz.

Alkalmazás

25-50 ml naponta étkezés előtt.
Használat előtt felrázandó.
Ne lépje túl a javasolt napi fogyasztási mennyiséget!
Hűvös helyen, gyermektől elzárva tartandó.
A felbontott termék hűtőben tartva 30 napig fogyasztható.
Napfénytől védve tárolandó.

Nettó mennyiség:
750 ml / 26,4 fl oz

Minőségét megőrzi

Lásd a vonalkód mellett.

A termék tételszáma az üvegpalack felületén nyomtatott formában található.
Az étrendkiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet.
A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód a szervezet megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek.

FIGYELEM

A várandós és szoptató nők, illetve diagnosztizált betegséggel rendelkező személyek mindenképpen kérjék ki egészségügyi szakember véleményét, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt felvesznek az étrendjükbe!

duolife_foto_ar_fele.jpg
14 140 Ft
+
Kosárba

Rendelés előtt érdeklődjön a termék elérhetőségéről.

Ikonok

A forintban megjelenített ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza.

logo

Kiromed Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 98/B
Adószám: 25919280-2-09

+36 (52) 503-694
+36 (52) 503-695
+36 (30) 295-9284
kiromedkft@gmail.com

Cofidis áruhitel